Αυτός είναι ο βιαστής που αναητά η ΕΛ.ΑΣ.! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

    Ημερομηνία:

    Στο φως της δημοσιότητας έρχονται φωτογραφίες του Αλβανού «δράκου» του Παλαιού Φαλήρου, ο οποίος, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, με την απειλή μαχαιριού, βίασε μια 34χρονη γυναίκα και λίγο νωρίτερα όρμησε και επιχείρησε να ξεσπάσει σε μια 24χρονη τα διεστραμμένα σεξουαλικά του ένστικτα, μπουκάροντας στο αυτοκίνητο της στη λεωφόρο Αμφιθέας.

    Ο άνδρας, σύμφωνα με τα στοιχεια της Αστυνομίας, την περασμένη Πέμπτη έφυγε από την Ελλάδα και βρήκε καταφύγιο στην Αλβανία, όμως το DNA που άφησε στο αυτοκίνητο της γυναίκας τον «κάρφωσε».

    Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι σεσημασμένος, όμως φέρεται να έχει πρόβλημα με το αλκοόλ, ενώ η μητέρα του με την οποία διέμενε, καθώς είναι χωρισμένος και πατέρας δύο παιδιών, εμφανίζεται να έχει πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας, καθώς ο δράστης φέρεται να είχε ξεσπάσματα βίας πάνω της.

    Αυτός είναι ο 45χρονος:

    faliro_viastis_xr__2_
    faliro_viastis_xr__3_
    faliro_viastis_xr__4_
    faliro_viastis_xr__1_

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στον Ολυμπιακό το ΣΕΦ για 49 χρόνια

    Ιστορική είναι η σημερινή ημέρα για τον Ολυμπιακό, καθώς κυβέρνηση...

    Νίκος Οικονομόπουλος: Για μπίζνες και διασκέδαση στη Μύκονο

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%bd%ce%af%ce%ba%ce%bf%cf%82-%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%bc%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%cf%80%ce%af%ce%b6%ce%bd%ce%b5%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9/

    ΟΠΕΚΕΠΕ: Παραιτήθηκε ο γραμματέας της Ν.Ε Ηρακλείου ΠΑΣΟΚ -Επέστρεψε τα χρήματα της επιδότησης «λόγω ευθιξίας»

    Την παραίτησή του από γραμματέας της Νομαρχιακής Ηρακλείου ΠΑΣΟΚ υπέβαλε ο...

    Επέτειο 10 χρόνων γάμου γιόρτασε γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος

    Δέκα χρόνια γάμου συμπλήρωσε γνωστή δημοσιογράφος και μοιράστηκε δημόσια...