Αυξημένη κίνηση το καλοκαίρι στο Πάτρα – Σάμη – Ιθάκη

    Ημερομηνία:

    Αρκετά καλά πήγε και αυτό το καλοκαίρι η γραμμή Πάτρα – Σάμη – Ιθάκη, με αρκετούς τουρίστες Έλληνες και ξένους να την επιλέγουν για τα ταξίδι τους στα νησιά της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης. 

    Σύμφωνα με πληροφορίες η κίνηση των εισιτηρίων στη συγκεκριμένη γραμμή κυμάνθηκε στο ίδιο σχεδόν επίπεδο με πέρυσι, τότε που είχε παρουσιάσει μια σημαντική αύξηση, φτάνοντας τα επίπεδο της προ πανδημίας εποχή.

    Φέτος λόγω της ακρίβειας που υπάρχει σε όλα τα είδη, αλλά και στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, δεν υπήρξε αυτή η περαιτέρω αύξηση της επιβατικής κίνησης στην γραμμή, όμως, είναι γεγονός ότι για τους επισκέπτες και τους τουρίστες των δύο αυτών νησιών έχει καθιερωθεί στη συνείδηση τους.

    Οι περισσότεροι βέβαια από τους επιβάτες που χρησιμοποίησαν την γραμμή από Πάτρα, όπως και αυτοί που ταξίδεψαν από Κυλλήνη, ήταν από το εξωτερικό αφού ειδικότερα φέτος οι Έλληνες προτίμησαν κυρίως ηπειρωτικά μέρη για τις διακοπές τους, παρά νησιά λόγω της γενικότερης ακρίβειας.

    Ωστόσο, η γραμμή έδωσε και φέτος μια σημαντική πνοή στο λιμάνι της Πάτρας και μένει να δούμε αν αυτή τη φορά συνεχίσει την λειτουργία της τον χειμώνα και μέχρι πότε.

    Είναι μια γραμμή που διευκολύνει και Πατρινούς και νησιώτες, ενώ κρατάει σε επαφή και τους χειμερινούς μήνες μέρη που κατά τα άλλα είναι κάπως αποκομμένα, όπως είναι η Σάμη και η Ιθάκη.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Voucher 750 ευρώ: Αμεση πληρωμή και 150 ώρες δωρεάν εκπαίδευσης για άνεργους και εργαζόμενους

    Η ΔΥΠΑ ανακοινώνει ότι οι πληρωμές του νέου voucher για την...

    Καλοκαιρινά φρούτα: Εκτόξευση στις τιμές τους – Τι να περιμένουν οι καταναλωτές

    Το καλοκαίρι φέτος έχει έρθει με αυξημένες τιμές στα αγαπημένα μας φρούτα,...

    Σε οριακό σημείο ο Πειραιάς: Επτά κρουαζιερόπλοια, 16.800 άνθρωποι στο λιμάνι

    Ασφυκτική αναμένεται η κατάσταση σήμερα Σάββατο 12 Ιουλίου, στον Πειραιά, καθώς από...

    Μάρι Δασκαλαντωνάκη (GRECOTEL): Επενδύσεις €550 εκατ. έως το 2029 με επίκεντρο την εμπειρία του επισκέπτη

    Aυξημένη ζήτηση, απόρροια του περαιτέρω εκσυγχρονισμού των μονάδων και...