Αύξηση σοκ στην τιμή της σοκολάτας – 130% μέσα σε έναν χρόνο

    Ημερομηνία:

    Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά τα αποθέματα στις βιομηχανίες που δραστηριοποιούνται στη σοκολάτα και τα παράγωγά της (σοκολατάκια, σοκοφρέτες, κρουασάν, πάστες, παγωτά, κλπ) έχουν εξαντληθεί, με αποτέλεσμα να ξεκινούν νέες αυξήσεις. Στον χορό των ανατιμήσεων μπαίνουν και τα σοκολατοειδή, με τις νέες παραλαβές να φέρνουν νέες αυξήσεις.

    Φλίγκος

    Βεβαίως στην αύξηση αυτή θα πρέπει να προστεθεί και το επίσης αυξημένο λειτουργικό κόστος, είτε αυτό αφορά τους μισθούς είτε τα ενοίκια. (

    Η τιμή της σοκολάτας σύμφωνα με τους καταστηματάρχες έχει ανέβει περίπου 130%.

    ICECAP

    Ο κ. Φάνης Παπαγιάννης, πωλητής ζαχαροπλαστείου στο Παγκράτι, μίλησε στο «MEGA Σαββατοκύριακο» για την αύξηση της τιμής της σοκολάτας αλλά και των γλυκισμάτων.

    «Έχει ανέβει 130% τον τελευταίο χρόνο, η πρώτη ύλη, η σοκολάτα. Προσπαθούμε να κρατάμε μια σταθερή τιμή παρά τις αυξήσεις. Καλά πάει η αγορά αλλά προσπαθούμε να κρατάμε σταθερές τιμές. Καθημερινά βλέπουμε αλλαγές, και όσο γίνεται είμαστε σταθεροί», είπε χαρακτηριστικά.

    «Πιο πολύ τα τυλιχτά Σοκολατάκια, παγωτό, παγωτίνια και άλλα προτιμούν οι καταναλωτές», συμπλήρωσε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Madalina Ghenea με sexy μαύρο bodysuit

    Η Madalina Ghenea μας δείχνει το αψεγάδιαστο κορμί της...

    Θρίλερ στο Ελληνικό: Νέες πληροφορίες για την οικιακή βοηθό της οικογένειας – Και τρίτη γυναίκα εμπλέκεται στην υπόθεση

    Συνεχίζεται το θρίλερ γύρω από τους τρεις θανάτους της οικογένειας...

    Κλάδος αυτοκινήτου: Υποχρεωτικό το ψηφιακό πελατολόγιο από 1η Ιουλίου – Τι αλλάζει για συνεργεία και εμπόρους

    Από την 1η Ιουλίου 2025, οι επιχειρήσεις στον κλάδο του αυτοκινήτου θα...