BINTEO: Η “νεκρή” πόλη – Πάτρα υποδέχτηκε το 2021 με πυροτεχνήματα!

    Ημερομηνία:

    Διαφορετικά από κάθε άλλη φορά και χωρίς κόσμο στους δρόμους έγινε η υποδοχή του νέου έτους στη χώρα μας, καθώς από τις 22:00 το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς είχε τεθεί σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας στο πλαίσιο των μέτρων για τη μείωση της διασποράς του κορωνοϊού.

    Η ΕΛ.ΑΣ. άλλωστε είχε θέσει σε ισχύ ένα επιχειρησιακό σχέδιο που περιελάμβανε σαρωτικούς ελέγχους με μπλόκα σε διόδια και εισόδους – εξόδους πόλεων, σε ΚΤΕΛ και κόμβους οδικών δικτύων, ενώ οι πολίτες κλήθηκαν να γιορτάσουν με διαφορετικό τρόπο, με SMS για τις μετακινήσεις και μόλις 9 άτομα από δύο οικογένειες στο ρεβεγιόν.

    H Πάτρα τις πρωτες ώρες της νέας χρονιάς ήταν μία άδεια πόλη. Η αστυνομία είχε στήσει μπλόκα στην Πλ. Γεωργίου και σε άλλα σημεία. Το μόνο που θύμιζε την έλευση του νέου χρόνου ήταν τα φώτα στα σπίτια, κάποια χειροκροτήματα από τα μπαλκόνια και τα πυροτεχνήματα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πλειστηριασμοί: «Κληρώνει» για βίλες, βιομηχανίες μέχρι… Καρούζο και Βωβό

    Για βίλες, πολυώροφα κτήρια, βιομηχανίες με λαμπρό παρελθόν, αλλά και...

    Το ραντεβού του Μπέργκαμ στην Αθήνα με 10 top CEO – Η Ελλάδα κρίσιμος κόμβος στον τομέα της ενέργειας και του αμερικανικού LNG

    Ένα νέο κεφάλαιο στις ελληνοαμερικανικές σχέσεις, με την ενέργεια στον...

    “Falling Walls Lab Greece” – Στις 19 Σεπτεμβρίου ο διαγωνισμός καινοτομίας στην Πάτρα

    Το Falling Walls Lab είναι ένας κορυφαίος διαγωνισμός pitch...