Blue Horizon: Ποιος ήταν ο 36χρονος που βρήκε τραγικό θάνατο στο Πειραιά – Βαρβιτσιώτης: Ενέργειες για απόδοση ευθυνών

    Ημερομηνία:

    Ο τραγικός  θάνατος του 36χρονου στο λιμάνι του Πειραιά έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο ειδικά μετά την κυκλοφορία του βίντεο με όσα διαδραματίστηκαν χθες το βράδυ έξω από το πλοίο, την ώρα που αναχωρούσε για την Κρήτη.

    Θύμα είναι ο 36χρονος Αντώνης Καρυώτης, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα ekriti.gr. Οργή και αγανάκτηση επικρατεί και στον τόπο καταγωγής του 36χρονου Αντώνη, τον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου όπου ζούσε στις εργατικές κατοικίες με τις δύο του αδελφές ενώ πρόσφατα είχε χάσει τη μητέρα του.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν άνθρωπος της βιοπάλης, όπως τον περιγράφουν άτομα που τον γνώριζαν και γνωστός στην τοπική κοινωνία.

    Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Ράδιο Κρήτη, ο άτυχος 36χρονος ταξίδευε συχνά για τον Πειραιά και ήταν γνώριμος πληρώματος.

    Οι πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας αναφέρουν επίσης ότι πρόκειται για μέλος δεκαμελούς οικογένειας ενώ όπως λένε λιμενικές πηγές, ο 36χρονος είχε πληρώσει εισιτήριο το οποίο μάλιστα βρίσκεται στα χέρια των λιμενικών αρχών στο πλαίσιο της προανάκρισης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Ανεξέλεγκτη κατανάλωση αλκοόλ από μαθητές στον πεζόδρομο της Γεροκωστοπούλου! Η σχέση με τον βιασμό

    Οι καταγγελίες για όσα συμβαίνουν στον πεζόδρομο Γεροκωστοπούλου με...

    Χριστίνα Αλεξοπούλου: Συνάντηση με Μ. Χρυσοχοϊδη για την ενίσχυση της αστυνομίας στην Αχαΐα

    Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη...

    Ο Γιώργος Λάνθιμος κλωνοποιεί τη Σκάρλετ Γιόχανσον στο νέο σουρεαλιστικό σποτ της Prada

    Με το χαρακτηριστικό του στίγμα και τη μοναδική του...

    Δυτ. Ελλάδα: Τους έπιασαν με χασίς και όπλα

    Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στον Πύργο, από αστυνομικούς του...