Bόλος: Προσήχθη 13χρονος για την ομοφοβική επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη

    Ημερομηνία:

    Ένας 13χρονος προσήχθη για την ομοφοβική επίθεση σε βάρος του Στέφανου Κασσελάκη, κατά τη διάρκεια της ομιλίας που απηύθυνε στην παραλία του Βόλου, μπροστά στο περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

    Ο 13χρονος εντοπίστηκε και προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, όπου, σύμφωνα με το ΑΝΤ1 έβαλε τα κλάματα, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

    Όπως μεταδόθηκε στο «Πρωινό», ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν θέλησε να καταθέσει μήνυση ή να προβεί σε οποιαδήποτε άλλη νομική ενέργεια σε βάρος του ανηλίκου. Μάλιστα, όπως επισημαίνεται, ο κ. Κασσελάκης δηλώνει ότι εάν ο 13χρονος επιθυμεί, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του.
    Υπενθυμίζεται ότι όταν ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε στο βήμα της εκδήλωσης, ο κατηγορούμενος φώναξε «π…άρα», με αποτέλεσμα να επικρατήσουν μερικά δευτερόλεπτα αμηχανίας στο ακροατήριο.

    «Να είσαι καλά, έλα να το πεις εδώ. Η ομοφοβία είναι μέρος μίας Ελλάδας που πρέπει κάποια στιγμή να την ξεπεράσει», απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: «Ογκολογική εγκατάλειψη»

    Ζήτημα «ογκολογικής εγκατάλειψης της Δυτικής Ελλάδας», θέτει ο πρόεδρος...

    ΠΑΤΡΑ: Το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου στον Γιάννη Καρβέλη

    Εγραψε ο Μάκης Κατσιγιάννης: Επίσκεψη του Προέδρου και του...

    ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ: “Βούλιαξε” η Σουρωτή για τον Αγιο Παϊσιο

    Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέσθηκε σήμερα στην Ιερά Μονή...

    Σκανδάμης για Άσυλο: Ανήσυχος από το «παρών» του ΠΑΣΟΚ

    Με δήλωσή του ο Μαρίνος Σκανδάμης, Διδάκτωρ Νομικής και Στέλεχος...