Brianna Ghey: Αποκαλύφθηκαν οι δολοφόνοι της τρανς μαθήτριας – Ήταν έφηβοι που είχαν εμμονή με τους serial killers

    Ημερομηνία:

    Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα των δύο εφήβων που κατηγορούνται για τη δολοφονία της τρανς έφηβου Brianna Ghey, που μαχαιρώθηκε 28 φορές στο Culcheth Linear Park, του Warrington, στις 11 Φεβρουαρίου 2023.

    Οι δύο έφηβοι, με εμμονή στους serial killers είναι οι Scarlett Jenkinson και Eddie Ratcliffe. Βρίσκονται αντιμέτωποι με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης στη δίκη τους που βρίσκεται σε εξέλιξη.  Μέχρι τώρα η Jenkinson αναφερόταν ως Κορίτσι Χ και ο Ratcliffe, πρώην πρωταθλητής του kickboxer ως Boy Y.

    Το πτώμα της Brianna Ghey είχε βρεθεί στη λάσπη με 28 τραύματα από μαχαίρι μετά την μανιασμένη επίθεση που δέχθηκε σε έναν δημοφιλή χώρο ομορφιάς στο Cheshire στις 11 Φεβρουαρίου πέρυσι.

    Οι δολοφόνοι της Brianna, που η μητέρα του θύματος τους περιγράφει ως «κίνδυνο για την κοινωνία», είχαν σχεδιάσει την επίθεση με μεγάλη λεπτομέρεια. Χαρακτηριστικό είναι ένα χειρόγραφο σημείωμα που βρέθηκε στο δωμάτιο της Jenkinson, το οποίο έγραφε: «Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023. Θύμα: Brianna Ghey».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συντάξεις Αυγούστου 2025: Πότε θα καταβληθούν σε παλαιούς και νέους συνταξιούχους

    Αλλαγές τίθενται σε ισχύ αναφορικά με τον χρόνο καταβολής κύριων...

    Ακρίβεια: «Καπέλο» έως 163% από το χωράφι στο ράφι για τα εποχιακά φρούτα και λαχανικά

    Η διαφορά ανάμεσα στις τιμές χονδρικής και λιανικής στα οπωροκηπευτικά έχει εξελιχθεί...

    Γυαλιά με AI από την Xiaomi: «Βλέπουν», μιλούν και μεταφράζουν σε πραγματικό χρόνo

    Βγάζεις φωτογραφία ό,τι αντικρίζεις, επικοινωνείς χωρίς κινητό στο χέρι,...

    Στις 10 Ιουλίου η ψηφοφορία για πρόταση δυσπιστίας κατά της Φον ντερ Λάιεν

    Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν είναι αντιμέτωπη...