Bridal make up και όχι μόνο, με premium επώνυμα καλλυντικά, από τη make up artist  Ίνα Τσέλιου.

    Ημερομηνία:

    Η μέρα έφτασε!!!
    Λουλούδια τούλια κουφέτα βέρες κρυστάλλινα ποτήρια,νυφικό, ιδανικό χτένισμα και βέβαια η ολοκλήρωση της εικόνας σας έρχεται με το ιδανικό νυφικό μακιγιάζ. Θρησκευτικός ή πολιτικός γάμος το μακιγιάζ θα είναι ένα από τα σημαντικοτερα high lights της εμφάνισης σας.
     Εκείνη την ημέρα θα πρέπει να λαμπετε, ώστε να αποτυπωθει στο φακό η πιο όμορφη πτυχή του εαυτού σας.
    Η Ίνα Τσέλιου ως make up artist αναγνωρίζοντας την ανάγκη αυτή, μπορεί να βρίσκεται υπεύθυνα και με συνέπεια στο πλευρό σας, με εγγυημένο αποτέλεσμα, διάρκεια και αντοχή για όλη την ημέρα αλλά και τη νύχτα, αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά σας, χωρίς να σας μεταμορφώσει.
    Ina Tseliou make up artist
    6932909608
    Bridal make up και όχι μόνο, με premium επώνυμα καλλυντικά, από τη make up artist  Ίνα Τσέλιου. Bridal make up και όχι μόνο, με premium επώνυμα καλλυντικά, από τη make up artist  Ίνα Τσέλιου. Bridal make up και όχι μόνο, με premium επώνυμα καλλυντικά, από τη make up artist  Ίνα Τσέλιου. Bridal make up και όχι μόνο, με premium επώνυμα καλλυντικά, από τη make up artist  Ίνα Τσέλιου. Bridal make up και όχι μόνο, με premium επώνυμα καλλυντικά, από τη make up artist  Ίνα Τσέλιου. Bridal make up και όχι μόνο, με premium επώνυμα καλλυντικά, από τη make up artist  Ίνα Τσέλιου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου την Τετάρτη

    Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα παραχωρήσει την Τετάρτη (17/9) συνέντευξη...

    Τέλος οι παλιές ταυτότητες το 2026 – Τι αλλάζει για ταξίδια στην Ε.Ε.

    Οι παλιές αστυνομικές ταυτότητες, που βασίζονται σε προδιαγραφές της δεκαετίας του...

    Κοτόπουλο piccata με σάλτσα λεμονιού και κάππαρης – Απλό και πεντανόστιμο, έτοιμο σε 25′

    Το κοτόπουλο piccata είναι μια κλασική ιταλοαμερικάνικη συνταγή με σάλτσα λεμονιού, βουτύρου...

    Ο Μαρκ Άλμοντ έρχεται στην Αθήνα για δύο συναυλίες

    Ένας καλλιτέχνης που μάς έχει χαρίσει αγαπημένα τραγούδια, μεταξύ...