Χαλάνδρι: Απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι του γνωστού παρουσιαστή Σάββα Πούμπουρα – Τραυματίστηκε αστυνομικός μετά από άγρια καταδίωξη

    Ημερομηνία:

    Άγριο σκηνικό το πρωί της Κυριακής (06.04.25) στο Χαλάνδρι με πρωταγωνιστή τον γνωστό παρουσιαστή Σάββα Πούμπουρα.

    Συμμορία Ρομά «ποντικών» τρύπωσε σε συγκρότημα κατοικιών, άνοιξαν δύο διαμερίσματα και όταν πήγαν να μπουν στο σπίτι του παρουσιαστή Σάββα Πούμπουρα, έγιναν αντιληπτοί από τον ίδιο, ο οποίος μαζί με άλλους ένοικους άρχισαν να τους κυνηγούν. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το 100 άνοιξε κάρτα στις 07:20 το πρωί, μετά από τηλεφώνημα του ίδιου του παρουσιαστή για απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι του μετά από τον συναγερμό που χτύπησε.

    Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης και άρχισαν να καταδιώκουν τους δράστες με αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια του ανθρωποκυνηγητού μία γυναίκα αστυνομικός να πέσει κάτω, να τραυματιστεί στον ώμο και να οδηγηθεί 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

    Φλίγκος

    Τελικά, οι άνδρες της ΟΠΚΕ κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες στους δύο απο τους τρεις και αναζητούν τον συνεργό τους ενώ οι «ποντικοί» οδηγήθηκαν στο Τμήμα Χαλανδρίου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το παράνομο κυνήγι χταποδιών απειλή για την επιβίωση του είδους στην Ελλάδα

    Το παράνομο κυνήγι χταποδιών στην Ελλάδα και τις καταστρεπτικές για το είδος...

    Επίδομα 250 ευρώ: Χορηγείται με πολλούς «κόφτες» – Ποιοι μένουν εκτός

    Με «κόφτες» θα καταβληθεί τον Νοέμβριο το επίδομα των 250 ευρώ στους χαμηλοσυνταξιούχους....

    Νέες μηνύσεις από τον Γιώργο Μαζωνάκη αύριο Παρασκευή – Ποιους αφορούν

    Νέες μηνύσεις καταθέτει αύριο Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος...