Χαλκιδική: Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» πάνω σε οικογένεια – Νεκρός ο πατέρας

    Ημερομηνία:

    Θανατηφόρα παράσυρση σημειώθηκε, το απόγευμα του Σαββάτου (19/07), στο 12ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Πολυγύρου – Ιερισσού, στη Χαλκιδική, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 76χρονος.

    Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της αστυνομίας, αυτοκίνητο που οδηγούσε 30χρονος εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε όχημα που ήταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου.

    Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν μία 73χρονη που βρισκόταν εντός του δευτέρου οχήματος, όπως επίσης η 47χρονη κόρη της, καθώς και ο 76χρονος σύζυγός της που είχαν κατεβεί απ’ αυτό.

    Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής, όπου το πρωί της επόμενης μέρας ο 76χρονος κατέληξε. Οι δύο γυναίκες εξακολουθούν να νοσηλεύονται, εκτός κινδύνου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου. Ο 30χρονος οδηγός συνελήφθη μετά το συμβάν και αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αλέξανδρος Μπουρδούμης για Πέτρο Φιλιππίδη: Δεν έχω να συγχωρέσω κάτι, δεν είμαι εκκλησία

    Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Πέτρος Φιλιππίδης είχαν συνεργαστεί το 2021 στη σειρά «Χαιρέτα...

    Η Αγγελική Νικολούλη 3 μήνες μετά τον θάνατο της μητέρας της: Το σπίτι άδειο, η σιωπή ασήκωτη

    Η Αγγελική Νικολούλη αισθάνθηκε την ανάγκη να μοιραστεί σκέψεις και συναισθήματα,...

    Ζελένσκι: Νέα τριμερής συνάντηση Ουκρανίας, ΗΠΑ και Ρωσίας στο Αμπού Ντάμπι στις 4 Φεβρουαρίου

    ΗΠΑ, Ρωσία και Ουκρανία αναμένεται να κάτσουν ξανά στο τραπέζι του...