Χαλκιδική: Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» πάνω σε οικογένεια – Νεκρός ο πατέρας

    Ημερομηνία:

    Θανατηφόρα παράσυρση σημειώθηκε, το απόγευμα του Σαββάτου (19/07), στο 12ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Πολυγύρου – Ιερισσού, στη Χαλκιδική, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 76χρονος.

    Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της αστυνομίας, αυτοκίνητο που οδηγούσε 30χρονος εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε όχημα που ήταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου.

    Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν μία 73χρονη που βρισκόταν εντός του δευτέρου οχήματος, όπως επίσης η 47χρονη κόρη της, καθώς και ο 76χρονος σύζυγός της που είχαν κατεβεί απ’ αυτό.

    Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής, όπου το πρωί της επόμενης μέρας ο 76χρονος κατέληξε. Οι δύο γυναίκες εξακολουθούν να νοσηλεύονται, εκτός κινδύνου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου. Ο 30χρονος οδηγός συνελήφθη μετά το συμβάν και αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Ελληνίδα μάνα και το σπιτικό φαγητό από το ’50 έως σήμερα

    Η εικόνα μιας μητέρας που κυνηγάει το μικρό της...

    Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Τρίτη 28 και την Τετάρτη 29-10-2025

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΝ  ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ  ΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ χήρα ΑΝΑΣΤ. ΠΑΠΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΤΩΝ  70 ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ  ΤΗΝ   ΤΡΙΤΗ ...

    Ανακαλύφθηκε τυχαία άθικτο αυγό 1.700 ετών – Οι αρχαιολόγοι έμειναν άφωνοι με αυτό που βρήκαν στο εσωτερικό του

    Ένα μοναδικό εύρημα έφερε στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη....

    Γιατί βλέπουμε εφιάλτες και πώς να τους σταματήσουμε

    Οι εφιάλτες και τα επαναλαμβανόμενα κακά όνειρα είναι κοινές,...