Χαλκιδική: «Είμαστε συγκλονισμένοι» – Δεν μπορούν να πιστέψουν το θάνατο του 8χρονου – Πώς έγινε η τραγωδία

    Ημερομηνία:

    Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία Ιερισσού στην Χαλκιδική μετά τον θάνατο του 8χρονου παιδιού που κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των γονιών του, το βράδυ του Σαββάτου.

    Παρά την άμεση άφιξη του ΕΚΑΒ και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των διασωστών, το παιδί δυστυχώς δεν τα κατάφερε, σκορπίζοντας την θλίψη στην τοπική κοινωνία. Πρόκειται μάλιστα για οικογένεια που διαθέτει εξοχικό στην Ιερισσό και επισκέπτεται την περιοχή τα καλοκαίρια.

    Ο δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος αναφέρει στο Thesstoday.gr ότι «Πραγματικά είμαστε συγκλονισμένοι. Ένας μικρός φίλος από ένα έκτακτο γεγονός η αιτία του οποίου θα φανεί μέσα από τη νεκροψία – νεκροτομή, μάς άφησε τελείως ξαφνικά και η είδηση πραγματικά έχει διαδοθεί σαν κεραυνός στην τοπική κοινωνία. Όλοι είναι συγκλονισμένοι παρακολουθώντας πώς μπορεί να διακοπεί τόσο απότομα η ζωή ενός μικρού παιδιού. Επειδή έχουμε φροντίσει να υπάρχει άμεση ανταπόκριση από ΕΚΑΒ, ήρθε αρκετά γρήγορα το ασθενοφόρο με τους διασώστες έγιναν προσπάθειες ανάνηψης του παιδιού και φυσικά διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείου Πολυγύρου. Από εκεί και πέρα δυστυχώς η επόμενη πληροφόρηση που είχαμε ήταν ότι το παιδί κατέληξε».

    Φλίγκος

    Σημειώνεται ότι το παιδί υπέφερε από αμυγδαλίτιδα και υπάρχουν ενδείξεις πως εξαιτίας αυτού υπέστη οξεία περικαρδίτιδα.

    protothema.gr

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 11/9/2025

    14:00 Novasports 6HD Πρωτάθλημα PGA 1η μέρα 17:00 Novasports 6HD...

    Απίστευτο τροχαίο στο Αγρίνιο – Έγινε σμπαράλια το αυτοκίνητο (ΦΩΤΟ)

    Σε άμορφη μάζα σιδερικών μετατράπηκε αυτοκίνητο μετά από εκτροπή...

    Η μοναδική συνταγή του Thomas Keller για κολοκυθάκια – Το κόλπο στο ψήσιμο που απογειώνει τη γεύση

    Ο Thomas Keller, διάσημος σεφ και ιδιοκτήτης εστιατορίων βραβευμένα με αστέρια...

    Δημοσκόπηση Interview: 12,1% μπροστά η ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ – Τι λένε για τα «κόμματα» Τσίπρα, Σαμαρά, Καρυστιανού

    Στις 12,1 μονάδες καταγράφει δημοσκόπηση της Interview τη διαφορά...