Χαλκιδική: Λύκοι επιτέθηκαν σε άνδρα και σκότωσαν τον σκύλο του

    Ημερομηνία:

    Επίθεση από αγέλη λύκων δέχτηκε πριν από λίγες μέρες στην περιοχή Καρακόλι της Στρατονίκης στην Χαλκιδική, μέλος του Φιλοζωικού Εκπολιτιστικού Ομίλου Στρατονίκης (ΦΕΟΣ), την ώρα που είχε βγάλει βόλτα το σκύλο του (γύρω στις 9.30 π.μ.), όταν βρέθηκε περικυκλωμένος από τέσσερις λύκους ξαφνικά.

    Σύμφωνα με την ανάρτησή του στο Facebook, κατάφερε να αναρριχηθεί σε ένα δέντρο για να προστατευθεί ενώ οι λύκοι επιτέθηκαν άγρια στο σκύλο του, σκοτώνοντάς τον μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

    Οι δύο λύκοι απομακρύνθηκαν με το σκύλο, ενώ οι άλλοι δύο παρέμειναν επιθετικοί κάτω από το δέντρο για περίπου μισή ώρα, πριν τελικά αποχωρήσουν.

    Λύκοι - Επίθεση Χαλκιδική - ανάρτηση

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έλενα Παπαρίζου: Στο νοσοκομείο έπειτα από ξαφνική αδιαθεσία – Ακυρώνονται οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της

    Στο νοσοκομείο εισήχθη εκτάκτως τα ξημερώματα της 8ης Δεκεμβρίου η Έλενα...

    Συγκλονίζει η μάνα του 2χρονου στη Ζάκυνθο: Ο Λεόν ήταν το όνειρο κάθε μητέρας! Δείτε φωτογραφίες του παιδιού της

    Η μητέρα του 2χρονου αγοριού που πέθανε στη Ζάκυνθο, έπειτα...

    Ηλιοφάνεια έως τα μέσα Δεκεμβρίου – Τι προβλέπει ο Νικόλας Σερέτης για τις γιορτές (Ηχητικό)

    Σταθερό καιρό με ηλιοφάνεια και ήπιες θερμοκρασίες προβλέπει για...