Χαλκιδική: Πέθανε η αστυνομικός που είχε παρασυρθεί από φορτηγό – Είχε προσπαθήσει να σταματήσει καυγά στη μέση του δρόμου

    Ημερομηνία:

    Την τελευταία της πνοή άφησε η 46χρονη αστυνομικός η οποία είχε τραυματιστεί σοβαρά τον Απρίλιο σε ένα σοκαριστικό τροχαίο στην περιοχή της Χαλκιδικής.

    Η 46χρονη αστυνομικός νοσηλευόταν με πολλαπλά τραύματα στο νοσοκομείο όταν τα ξημερώματα της 5ης Απριλίου παρασύρθηκε από φορτηγό στη Χαλκιδική.

    Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια περιπολίας στο 41ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Νέων Μουδανιών – Σάρτης προσπάθησε μαζί με τον συνάδελφο της να διευθετήσει επεισόδιο μεταξύ ενός 33χρονου κι ενός 26χρονου.

    Ωστόσο, κάτω από άγνωστες συνθήκες τόσο η 46χρονη αστυνομικός και ο 33χρονος παρασύρθηκαν από φορτηγό που οδηγούσε ένας 62χρονος με αποτέλεσμα η αστυνομικός να τραυματιστεί σοβαρά και ο 33χρονος να χάσει τη ζωή τους.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Τζένιφερ Λόπεζ πήρε 2 εκατ. δολάρια για γάμο δισεκατομμυριούχου στην Ινδία – Οι καυτές εμφανίσεις της

    Πλουσιότερη κατά 2 εκατομμύρια δολάρια έγινε η Τζένιφερ Λόπεζ πριν από...

    Χριστουγεννιάτικα γλυκά: Ανατιμήσεις στις πρώτες ύλες ανεβάζουν το κόστος – Καταναλωτές επιλέγουν να τα φτιάξουν μόνοι τους

    Αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα και τα παραδοσιακά γλυκά των γιορτών έχουν ήδη...

    ΠΑΤΡΑ: Συγκρούστηκαν νταλίκες στο Θεριανό – Ένας εγκλωβισμένος

    Σοβαρό τροχαίο πριν λίγη ώρα με δύο νταλίκες. Σύμφωνα με...

    Η Πάτρα από σήμερα… φορά τα γιορτινά της

    Τα γιορτινά της «φοράει» από σήμερα, Τρίτη 25 Νοέμβρη,...