Χαλκιόπουλο: Δεν βρέθηκε DNA των κατηγορουμένων της φονικής ληστείας – ζητούν αποφυλάκιση

    Ημερομηνία:

    Εξελίξεις σημειώνονται σε μία υπόθεση που τον Ιανουάριο σόκαρε ολόκληρη τη χώρα, όταν δράστες εισήλθαν σε οικία ηλικιωμένων στο Χαλκιόπουλο Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας και τους φίμωσαν, τους έδεσαν και τους χτύπησαν για να τους ληστέψουν, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 91χρονος Δημήτρης Μηλιώνης.
    Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του karvasaras.gr, έχουν γίνει γνωστά από τα εγκληματολογικά εργαστήρια τα αποτελέσματα του DNA που βρέθηκε στην οικία του ηλικιωμένου ζευγαριού και ανήκει στα θύματα.

    Με λίγα λόγια, στο σημείο του εγκλήματος δεν έχει βρεθεί DNA των κατηγορουμένων, δηλαδή του ανιψιού του ζευγαριού και των δύο γειτόνων τους, οι οποίοι προφυλακίστηκαν με κοινή γνώμη Εισαγγελέα και Ανακρίτριας για τη φονική επίθεση.

    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι από την πλευρά της υπεράσπισης των κατηγορουμένων θα κατατεθεί αίτημα αποφυλάκισής τους με αφορμή αυτή τη νέα, σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Διαδικτυακές απάτες… με ερωτισμό

    Διαδικτυακές απάτες με «άρωμα» ερωτισμού. Αυτοί οι επιτήδειοι δεν εμφανίζονται ούτε...

    Πάτρα: Τελειώνει η ανάπλαση του ιστορικού κέντρου

    Στην τελική φάση εισέρχεται η Ανάπλαση του Ιστορικού Κέντρου...

    ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Η γνωστή Πατρινή που επιχείρησε το “τέλος”…. δύο φορές

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: https://toloukoumi.gr/%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%ba%ce%bb%ce%bf%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%ce%b2%ce%b9%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf-%ce%b7-%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%cf%84%ce%ae-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd/

    Πάτρα: Δύο διαγνωστικά κέντρα ζητούν…. χρήμα! Για να μείνουν… όρθια

    Εντείνονται οι διεργασίες στον χώρο των διαγνωστικών κέντρων -και...