Χαλκιόπουλο: Δεν βρέθηκε DNA των κατηγορουμένων της φονικής ληστείας – ζητούν αποφυλάκιση

    Ημερομηνία:

    Εξελίξεις σημειώνονται σε μία υπόθεση που τον Ιανουάριο σόκαρε ολόκληρη τη χώρα, όταν δράστες εισήλθαν σε οικία ηλικιωμένων στο Χαλκιόπουλο Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας και τους φίμωσαν, τους έδεσαν και τους χτύπησαν για να τους ληστέψουν, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 91χρονος Δημήτρης Μηλιώνης.
    Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του karvasaras.gr, έχουν γίνει γνωστά από τα εγκληματολογικά εργαστήρια τα αποτελέσματα του DNA που βρέθηκε στην οικία του ηλικιωμένου ζευγαριού και ανήκει στα θύματα.

    Με λίγα λόγια, στο σημείο του εγκλήματος δεν έχει βρεθεί DNA των κατηγορουμένων, δηλαδή του ανιψιού του ζευγαριού και των δύο γειτόνων τους, οι οποίοι προφυλακίστηκαν με κοινή γνώμη Εισαγγελέα και Ανακρίτριας για τη φονική επίθεση.

    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι από την πλευρά της υπεράσπισης των κατηγορουμένων θα κατατεθεί αίτημα αποφυλάκισής τους με αφορμή αυτή τη νέα, σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Κατερίνα Καινούργιου μπλόκαρε Γκουντάρα και Κάκκαβα και σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίον τους

    Από φίλοι και συνεργάτες, ορκισμένοι εχθροί. H Kατερίνα μπλόκαρε στο Ιnstagram το ζεύγος Γκουντάρα – Κάκκαβα, και...

    Απόφαση ΣτΕ για το «Ναυάγιο» Ζακύνθου: Η Μονή κερδίζει τη μάχη για τα όρια του αιγιαλού

    Το πιο διάσημο σημείο της Ζακύνθου βρέθηκε στο επίκεντρο...

    Πάτρα – Σάλος με τις εκλογές της ΝΔ και την ηλεκτρονική ψήφο! Ούτε η κόρη του Αντώνη Κουνάβη δεν έλαβε το λινκ!

    Εκατοντάδες οι διαμαρτυρίες μελών της ΝΔ για την διαμόρφωση...

    Δημοτικά Σχολεία: Εγκατάσταση lockers για τις τσάντες των μαθητών

    Διαδικασία χρηματοδότησης ύψους 8,5 εκατ. ευρώ για την προμήθεια...