Χαλκιόπουλο: Δεν βρέθηκε DNA των κατηγορουμένων της φονικής ληστείας – ζητούν αποφυλάκιση

    Ημερομηνία:

    Εξελίξεις σημειώνονται σε μία υπόθεση που τον Ιανουάριο σόκαρε ολόκληρη τη χώρα, όταν δράστες εισήλθαν σε οικία ηλικιωμένων στο Χαλκιόπουλο Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας και τους φίμωσαν, τους έδεσαν και τους χτύπησαν για να τους ληστέψουν, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 91χρονος Δημήτρης Μηλιώνης.
    Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του karvasaras.gr, έχουν γίνει γνωστά από τα εγκληματολογικά εργαστήρια τα αποτελέσματα του DNA που βρέθηκε στην οικία του ηλικιωμένου ζευγαριού και ανήκει στα θύματα.

    Με λίγα λόγια, στο σημείο του εγκλήματος δεν έχει βρεθεί DNA των κατηγορουμένων, δηλαδή του ανιψιού του ζευγαριού και των δύο γειτόνων τους, οι οποίοι προφυλακίστηκαν με κοινή γνώμη Εισαγγελέα και Ανακρίτριας για τη φονική επίθεση.

    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι από την πλευρά της υπεράσπισης των κατηγορουμένων θα κατατεθεί αίτημα αποφυλάκισής τους με αφορμή αυτή τη νέα, σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Aπό 19 – 21 Μαΐου 2026 το Regional Growth Conference

    Στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών θα...

    Ο πιο χαμογελαστός και αξιαγάπητος Πατρινός σεφ και ιδιοκτήτης εστιατορίου… προσέφερε στο γεύμα αγάπης του Μαρτίκα – βίντεο

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%bf-%cf%80%ce%b9%ce%bf-%cf%87%ce%b1%ce%bc%ce%bf%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%b1%cf%83%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%ce%be%ce%b9%ce%b1%ce%b3%ce%ac%cf%80%ce%b7%cf%84%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%b1/

    Τι συμβαίνει όταν πατάμε “μου αρέσει” στα social media

    Κάποτε, το πάτημα του κουμπιού «μου αρέσει» ήταν μια...

    Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια – φωτο

    Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος είναι ο νεαρός κύριος της φωτογραφίας. Έπαιζε στη...