Χαμός σε πτήση: «Είναι δαιμονισμένη, χρειάζεται βοήθεια» – Γυναίκα προκάλεσε πανικό σε αεροπλάνο

    Ημερομηνία:

    Χάος επικράτησε σε πτήση της Frontier Airlines όταν μια γυναίκα κατέρρευσε ξαφνικά και βγήκε εκτός εαυτού αρχίζοντας να φωνάζει. Μια επιβάτιδα, εμφανώς ταραγμένη, άρχισε να λέει ότι είναι δαιμονισμένη, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός.

    «Σταμάτα να μου τραβάς το μπράτσο», φωνάζει η γυναίκα στο βίντεο.

    Το κλιπ διάρκειας σχεδόν 4 λεπτών δείχνει στη συνέχεια έναν άνδρα στο αεροπλάνο που ανταλλάσσει λόγια με ένα μέλος του πληρώματος πτήσης προτού η γυναίκα αρχίσει να σκαρφαλώνει πάνω από τα καθίσματα.

    «Σταμάτα να με εμποδίζεις», φώναζε η γυναίκα, που ήταν σε έξαλλη κατάσταση, σε ένα άλλο μέλος του πληρώματος. Την ίδια ώρα ένα τρίτο μέλος του πληρώματος προέτρεπε τους επιβάτες να καθίσουν στις θέσεις τους.

    Στη συνέχεια, το βίντεο δείχνει μια επιβάτιδα που ακούγεται να λέει ότι υπάρχει ένας «πραγματικός διάβολος που θέλει να σκοτώσει τον καθένα σας, συμπεριλαμβανομένων των μελών της οικογένειάς σας».

    «Δεν είναι αυτή, είναι δαιμονισμένη!» είπε η γυναίκα. «Χρειάζεται βοήθεια!», είπε. «Αν δεν έχετε όλοι σχέση με τον Ιησού Χριστό, σας προτείνω να αποκτήσετε μία», ανέφερε και συνέχισε τραγουδώντας έναν ύμνο, με το προσωπικό να εξακολουθεί να δίνει μάχη για θέσει υπό έλεγχο την μανιασμένη γυναίκα.

    Μια τρίτη γυναίκα με ακουστικά στη συνέχεια εμφανίζεται να προσπαθεί να την ηρεμήσει με μια αγκαλιά, καθώς εκείνη συνεχίζει να τραγουδά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στο Reggio της Ιταλίας τιμήθηκε Πατρινός ποιητής

    Στο Reggio της Ιταλίας ή αλλιώς στο αρχαίο Ρήγιο,...

    Λάτρης της γυμναστικής και του TikTok ο Ρομά που ξυλοκόπησε άγρια και λήστεψε δύο ηλικιωμένα αδέρφια σε χωριό της Τρίπολης

    Αστυνομικοί της Ασφάλειας Τρίπολης συνέλαβαν χθες δύο άνδρες, 22 και 48 ετών, Ρομά στην καταγωγή,...

    Αιγιάλεια: Το μήνυμα του Δημάρχου Παναγιώτη Ανδριόπουλου για τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

    Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, ο...