Χαμός σε ξενοδοχείο στην Κρήτη – Εργαζόμενος «πλακώθηκε» με την πρώην του και τον σύντροφό της μπροστά στους τουρίστες!

    Ημερομηνία:

    Το “έλα να δεις” έγινε σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Αμμουδάρας του Δήμου Μαλεβιζίου, με έναν άνδρα από τη Σερβία, ο οποίος ζει στο Ηράκλειο εδώ και χρόνια και εργάζεται στο εν λόγω ξενοδοχείο.

    Ο άνδρας φέρεται να έχει διαφορές με την πρώην σύζυγό του, κατά πληροφορίες για ένα αυτοκίνητο. Αυτές οι διαφορές φαίνεται πως “οδήγησαν” την γυναίκα και τον νυν σύντροφό της, στο ξενοδοχείο όπου εργάζεται ο Σέρβος. Οι δύο άνδρες “πιάστηκαν στα χέρια”, με τη φασαρία από τον καυγά να φτάνει ως την ρεσεψιόν και τους φιλοξενούμενους τουρίστες!

    Η γυναίκα έχει καταθέσει σε βάρος του πρώην συζύγου της μήνυση για ενδοοικογενειακή βία, ενώ ο σύντροφός της μήνυσε τον Σέρβο για επίθεση.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του cretalive, ο άνδρας από την πλευρά του αρνείται ότι χτύπησε τη γυναίκα, ενώ παραδέχεται ότι με τον σύντροφό της πρώην γυναίκα του “πιάστηκαν στα χέρια” καθώς του επιτέθηκαν στο χώρο εργασίας του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νεκρός 19χρονος σε τροχαίο με μηχανή

    Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στη Χαλκιδική, όταν ένας 19χρονος έχασε τον...

    Τη Δευτέρα θα παρουσιαστεί από τη Νίκη Κεραμέως το νέο εργασιακό νομοσχέδιο

    Τη Δευτέρα (29.6.2025) θα παρουσιαστεί στο υπουργικό Συμβούλιο το...

    Η ιστορία πίσω από τη διάσημη φωτογραφία Λόρεν – Μάνσφιλντ που διχάζει μέχρι σήμερα

    Η φωτογραφία της Σοφία Λόρεν και της Τζέιν Μάνσφιλντ από το 1957 αποτελεί...