Χαμός στην Τουρκία με την υπόκλιση της Ακσενέρ στον Έλληνα Πρέσβη – Γιατί έγινε σύγκριση με τον Ερντογάν – ΦΩΤΟ

Ημερομηνία:

Πολλά σχόλια προκάλεσε στον τουρκικό Τύπο ο τρόπος με τον οποίο υποδέχθηκε τον Έλληνα Πρέσβη στην Άγκυρα, Μιχαήλ-Χρήστο Διάμεση η επικεφαλής του «Καλού Κόμματος», Μεράλ Ακσενέρ που κατά καιρούς έχει εξαπολύσει ευθείες απειλές κατά της χώρας μας.

Συγκεκριμένα, η συνάντηση έγινε το πρωί της Παρασκευής στα γραφεία του κόμματος. Ήταν κεκλεισμένων των θυρών και είχε διάρκεια περίπου μισής ώρας. Ωστόσο εκείνο που απασχόλησε έντονα τα μέσα ενημέρωσης της γείτονος ήταν ο τρόπος που χαιρέτησε τον Έλληνα πρέσβη. Αρχικά έβαλε το χέρι της στο στήθος, όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ και «εν συνεχεία υποκλίθηκε μπροστά στον Έλληνα πρέσβη».

 

Χαμός στην Τουρκία με την υπόκλιση της Ακσενέρ στον Έλληνα Πρέσβη - Γιατί έγινε σύγκριση με τον Ερντογάν - ΦΩΤΟ

 

Χαμός στην Τουρκία με την υπόκλιση της Ακσενέρ στον Έλληνα Πρέσβη - Γιατί έγινε σύγκριση με τον Ερντογάν - ΦΩΤΟ

Μία κίνηση που δεν άρεσε καθόλου στους συμπατριώτες της θυμίζοντας ταυτόχρονα ότι το “IYI” είχε κατακρίνει πριν από λίγες εβδομάδες τον Προέδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που είχε κάνει το ίδιο με τον Εμίρη του Κατάρ, Αλ Σάνι.

Δείτε τη φωτογραφία:

 

Χαμός στην Τουρκία με την υπόκλιση της Ακσενέρ στον Έλληνα Πρέσβη - Γιατί έγινε σύγκριση με τον Ερντογάν - ΦΩΤΟ

 

 

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Παρουσίαση ποιητικής συλλογής της Μαρίας Σφήκα στο Πολύεδρο

Την Τρίτη 3 Νοεμβρίου, 8 το βράδυ, θα παρουσιαστεί...

BIOΠΑ: Πέντε Πατρινοί κινδυνεύουν να χάσουν τις περιουσίες τους

Ένα δάνειο 1.350.000 ευρώ από την Αχαϊκή Συνεταιριστική Τράπεζα...