Champions League, Μαρσέιγ-Ολυμπιακός 2-1: Το VAR έδωσε παράταση στην πρόκριση-Δείτε βίντεο

    Ημερομηνία:

    Δυο αποφάσεις του VAR (Video Assistant Referee) και οι δυο κατά του Ολυμπιακού καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα στο «Βελοντρόμ» χαρίζοντας τη νίκη στη Μαρσέιγ με 2-1 για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

    Οι Γάλλοι που δεν απείλησαν σε κανένα σημείο τους Πειραιώτες, οι οποίοι είχαν προηγηθεί με τον γκολ του Καμαρά στο 33ο λεπτό, κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 57΄ με τον Παγέ από την άσπρη βούλα σε πέναλτι που είδε το VAR σε μαρκάρισμα του Σισέ στον Τοβέν. Αν και υπήρξε επαφή, όπως φάνηκε από το ριπλέι, δεν έγινε ποτέ ξεκάθαρο αν η ανατροπή έγινε εντός περιοχής με τον Ισπανό ρέφερι Χέσους Μανθάνο, αφού είδε και ο ίδιος τη φάση να κρίνει πως έπρεπε να σφυρίξει την εσχάτη των ποινών.

    Με τον ίδιο τρόπο οι γηπεδούχοι κατάφεραν και πήραν και το προβάδισμα, όταν σε σουτ του Ρονζιέ αρχικά υποδείχθηκε φάουλ εκατοστά έξω από την περιοχή του Σα, επειδή ο Ραφίνια έκανε χέρι, με το VAR να ενημερώνει πως η παράβαση εγινε εντός περιοχής και ο Ισπανός διαιτητής να αλλάζει την απόφαση του, χωρίς να πηγαίνει αυτή τη φορά στο VAR και να καταλογίζει πέναλτι. Στο ριπλέι φαίνεται πως το χέρι του Ραφίνια είναι σίγουρα εκτός περιοχής, γεγονός που προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού. Ωστόσο το κακό είχε γίνει. Ο Πογέ ήταν εύστοχός για δεύτερη φορά και πλέον η πρόκριση στους «32»του Europa League και για τις δυο ομάδες θα παιχτεί την τελευταία αγωνιστική.

     

     

    https://www.youtube.com/watch?v=1fpTEkl6qvU

     

     

     

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Ιωάννα Τούνη μας δείχνει το sexy μαύρο μπικίνι της στην Σαντορίνη

    Η Ιωάννα Τούνη μας δείχνει το sexy μαύρο μπικίνι...

    Τιμές-ρεκόρ σε κοτόπουλο και γαλοπούλα: Πώς επιβαρύνονται τα ελληνικά νοικοκυριά

    Τόσο το κοτόπουλο όσο και η γαλοπούλα , έχουν πλέον γίνει σχετικά ακριβά...

    Αυτή είναι η ασφαλέστερη ευρωπαϊκή χώρα για τους οδηγούς

    Η Νορβηγία παραμένει η ασφαλέστερη ευρωπαϊκή χώρα για τους χρήστες του οδικού δικτύου, με...

    ΠΑΤΡΑ: Αλλο ένα επικίνδυνο κτίριο από τα… αμέτρητα της πόλης

    Ένα ακόμα κτίριο κινδύνου, στην οδό Πανεπιστημίου. Βρίσκεται σε...