Χανιά: Του ξερίζωσε το μάτι επειδή τον κοίταξε στραβά!

    Ημερομηνία:

    Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε στα Χανιά της Κρήτης, στις 6 Ιανουαρίου ανήμερα των Φώτων, με πρωταγωνιστές δύο άνδρες έναν 47χρονο και έναν 24χρονο.

    Όλα ξεκίνησαν όταν ο 47χρονος ετοιμαζόταν να φύγει από το μαγαζί, στο οποίο βρισκόταν με τους φίλους του, για να επιστρέψει στην οικογένεια του.

    «Γιατι με θωρείς;» είπε ο 24χρονος νεαρός, στον 47χρονο άνδρα, όταν τον κοίταξε στραβά όπως δηλώνει ο νεαρός.

    Τότε ήταν που όρμησε πάνω του με απίστευτη μανία και μετά από τρεις απανωτές επιθέσεις του ξερίζωσε το μάτι.

    Ο 47χρονος οικογενειάρχης τελικά έχασε την όραση του και έλαβε συνολικά 50 ράμματα για να καταφέρουν να συγκρατήσουν τον βολβό.

    Ο ίδιος έχει καταθέσει μήνυση εναντίον του 24χρονου και η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και όπως ο ίδιος δηλώνει αποφάσισε να πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης για να μην γίνει βεντέτα.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΟΡΝΕΙΑ: 300 ευρώ η ώρα στην Πάτρα… με ερωτικό βοήθημα!

      Είναι γνωστό ότι το ζωντανό διαδικτυακό στριπτίζ, το κοινώς...

    ΠΑΤΡΑ: Τα πιο μεγάλα “φέσια” στον Δήμο Πατρέων! Αυτή είναι η εταιρεία που χρωστά τα περισσότερα

    Ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στα κατάστιχα της οικονομικής υπηρεσίας του...

    “Καρφώματα” στη νύχτα της Πάτρας! Απειλούνται με λουκέτο μαγαζιά! Τουλάχιστον τέσσερα καταστήματα… στα μαχαίρια!

    Του Κωνσταντίνου Φλαμή «Της καρφωτής» γίνεται στη νυχτερινή ζωή της...