ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΩΓΟΣ: Γιατί δεν υποχωρούν τα κρούσματα

    Ημερομηνία:

    Τους λόγους για τους οποίους δεν υποχωρούν τα κρούσματα ανέλυσε ο καθηγητής Παθολογίας και Λοιμωξιολογίας, Χαράλαμπος Γώγος. 

    «Η καθυστέρηση στη μείωση (του αριθμού των κρουσμάτων, των νεκρών και των διασωληνωμένων) είναι μεγάλη, καθώς το lockdown ξεκίνησε με μεγάλη διασπορά και τώρα είναι δύσκολο να μαζευτεί. Θα μαζευτεί αλλά θα στοιχίσει σε εβδομάδες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Ερωτηθείς για το ποτέ θα ανοίξουν τα σχολεία, επισήμανε ότι η συζήτηση, όπως φαίνεται, μετατίθεται για τις 14 Δεκεμβρίου, γιατί δεν υπάρχει βελτίωση και παγίωση των επιδημιολογικών δεδομένων για να κλείσει το θέμα.

    «Δεν έχει αποκλειστεί το άνοιγμα, υπάρχει δυσκολία, αλλά μέσα στην βδομάδα θα συζητηθεί το θέμα από την Επιτροπή με βάση και τα ποιοτικά δεδομένα», πρόσθεσε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πώς να ψήσετε τέλεια τα μπέργκερ στο τηγάνι;

    Θέλετε νόστιμα, σπιτικά μπέργκερ; Ξέρουμε πώς θα τα φτιάξετε!...

    Τέσσερις σίγουροι τρόποι για καλύτερο σεξ

    Τα υποκείμενα αρνητικά συναισθήματα που έχουν οι γυναίκες γύρω...

    Τα τρία ζευγάρια ζωδίων που κάνουν τους χειρότερους καβγάδες

    Οι εντάσεις και οι διαφωνίες σε ένα ζευγάρι είναι...

    6 άγνωστες χρήσεις της ταμπλέτας πλυντηρίου στην καθαριότητα της κουζίνας μας

    Αυτό που με σιγουριά όλοι γνωρίζουμε, είναι ότι οι ταμπλέτες...