Χαράλαμπος Μπονάνος: Φεστιβάλ ποίησης, ένας θεσμός για την Πάτρα

    Ημερομηνία:

    DIVICO

    Σε ανάρτησή του ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος και εκ νέου υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη ανέφερε:

    6ο Φεστιβάλ ποίησης στην πόλη μας
    Ένας πολιτιστικός θεσμός που στηρίζεται σε ένα δύσκολο είδος της λογοτεχνίας όπως είναι η ποίηση , που όμως στην πόλη μας έχει μια παράδοση , η οποία έχει την αναφορά της στον μεγάλο Ποιητή μας Κωστή Παλαμα.
    Υπάρχουν πολίτες που προσπαθούν να συμβάλουν με τις πρωτοβουλίες τους , να προβάλουν την πνευματική Πατρα αλλά και να προσελκύσουν επισκέπτες στην περιφερειακή μας ενότητα.
    Σημειώστε ότι για 5 ημέρες 300 άνθρωποι και από άλλες χώρες , θα περιδιαβαίνουν τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης μας , θα συμβάλουν στην προβολή της , κυρίως όμως θα δώσουν ζωντάνια και αφορμές για πνευματική και πολιτιστική ενασχόληση στο άνυδρο περιβάλλον που συνήθως μας συντροφεύει.
    Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την προσπάθεια του Αντώνη Σκιαθά, αλλά και να στηρίξουμε την επαναλαμβανόμενη προσπάθεια του να φέρει κοντά μας λογοτέχνες από άλλες περιοχές που θα μας γνωρίσουν , που θα φτιάξουν αναμνήσεις από την περιοχή μας και φυσικά θα την προβάλουν και σε άλλες χώρες.
    Ο πολιτισμός δείχνει τον δρόμο ,μπορεί να συμβάλει με τον δικό του τρόπο στην αναπτυξιακή πορεία της περιφέρειας μας και κυρίως να μας υπενθύμιση ότι είναι κοινωνική ανάγκη , η πνευματική τροφή , και μια δύσκολη άσκηση η κατανόηση των νοημάτων της ποίησης αλλά σίγουρα συναρπαστική
    Χαράλαμπος Μπονάνος: Φεστιβάλ ποίησης, ένας θεσμός για την Πάτρα

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Τελευταία υπόκλιση» για τον Όζι Όσμπορν, θα παίξει μαζί με τους Black Sabbath μετά από 20 χρόνια

    Ο Όζι Όσμπορν πρόκειται να επανενωθεί με τους Black Sabbath για την τελευταία...

    Κύπελλο ποδοσφαίρου: Τα ζευγάρια των ημιτελικών, πότε παίζουν Ολυμπιακός και ΑΕΚ

    Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε μια τεράστια νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό στο «Γ....

    Κλαυδία: Οι πρώτες δηλώσεις του Oge για τη σχέση τους – «Θαυμάζω την ωριμότητα που έχει για την ηλικία της»

    Ο σύντροφος της Κλαυδίας, Oge μίλησε πρώτη φορά για τη σχέση του...
    Best Shop