ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΠΟΝΑΝΟΣ: Σύσκεψη με θέμα την επιτάχυνση των διαδικασιών της αποκατάστασης του θεάτρου «Απόλλων» Πατρών

    Ημερομηνία:

    Με πρωτοβουλία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη κ. Χαράλαμπου Μπονάνου πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του, σήμερα 14 Ιανουαρίου,  σύσκεψη με θέμα την επιτάχυνση των διαδικασιών της αποκατάστασης του θεάτρου «Απόλλων» Πατρών και τη λειτουργική επανάχρησή του, έργο που χρηματοδοτείται από ευρωπαϊκούς πόρους.

    Στη σύσκεψη συμμετείχαν πλην του κ. Μπονάνου , η Διευθύντρια της Διαχειριστικής Αρχής κ. Ιωάννα Φαναριώτου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων κ. Χρήστος Κορδάς , ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου κ. Δημήτριος Νικολάου και  η πολιτικός μηχανικός του Δήμου κ. Τζούλια Ροδοπούλου.

    Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης υπήρξε επικοινωνία τόσο με το Υπουργείο Πολιτισμού όσο και με το μελετητή του έργου και τέθηκαν οι χρονικοί ορίζοντες ώστε το συντομότερο δυνατό να συνταχθούν τα τεύχη δημοπράτησης.

    Φλίγκος

    Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ο κ. Μπονάνος τόνισε ότι: «Το έργο του Τσίλλερ είναι ένα εμβληματικό αρχιτεκτόνημα για την πόλη της Πάτρας και η χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ της αποκατάστασής του αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα. Παρακολουθούμε κάθε διαδικασία ώστε το συντομότερο δυνατό να υλοποιηθεί η επαναλειτουργία του προς όφελος όλων των πολιτών.»

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το ελληνικό νησί που λατρεύουν οι κυνηγοί θησαυρών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου

    Οι κυνηγοί θησαυρών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου λατρεύουν αυτό...

    Πώς το matcha έγινε ο «πράσινος χρυσός» – Από την Ιαπωνία στο TikTok

    Η Ιαπωνία καταναλώνει matcha από τον 12ο αιώνα, αλλά...

    AXAΪΑ: Προχωρά το πρότζεκτ του πεντάστερου – ΦΩΤΟ

    Όχι μόνο δεν εγκαταλείπει τη μίσθωση των εγκαταστάσεων του...

    Η Πάτρα γίνεται καμβάς – Έρχεται το ArtWalk 10

    Η Πάτρα ετοιμάζεται να φιλοξενήσει για δέκατη (10η) συνεχή...