Χαρδαλιάς: «Δεν αναστέλλουμε το πρωτάθλημα της Superleague 2»

    Ημερομηνία:

    Ο Νίκος Χαρδαλιάς είχε ενημερώσει το Σάββατο (8/5) ότι θα εισηγηθεί την αναστολή του πρωταθλήματος της Superleague 2.

    Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων δήλωσε ότι τη Δευτέρα (10/5) θα εισηγηθεί στην Επιτροπή Επιδημιολόγων την αναστολή διοργανώσεων του πρωταθλήματος της Super League 2, εξαιτίας έλλειψης αντανακλαστικών για τιμωρία εκείνων που παραβιάζουν το πρωτόκολλο.

    Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Superleague 2, Λεωνίδας Λεουτσάκος, ανακοίνωσε την αυστηροποίηση των όρων των υγειονομικών πρωτοκόλλων διεξαγωγής των αγώνων, αλλά και τη θέσπιση συγκεκριμένου πλαισίου κυρώσεων για όσους τα παραβαίνουν.

    Μετά από αυτή την κίνηση, ο Νίκος Χαρδαλιάς ενημέρωσε ότι το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί κανονικά.
    Ωστόσο, όπως δήλωσε “αυτό που προτίθεμαι, άμεσα, να πράξω είναι η κατάθεση, σήμερα μάλιστα, μηνυτήριας αναφοράς στην εισαγγελία διερεύνησης τυχόν αξιόποινων πράξεων που έθεσαν σε κίνδυνο τη Δημόσια Υγεία τις προηγούμενες εβδομάδες, καθώς και διοικητική αναφορά στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας για τη διερεύνηση τυχόν παραλείψεων στην εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. σε Αττική και Κόρινθο με 30 συλλήψεις – Άνω των 7 εκατ. ευρώ η λεία της εγκληματικής οργάνωσης

    Σε εξέλιξη βρίσκεται από πρωινές ώρες σήμερα επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης...

    Η Gabriela Garcia Andrade με μπικίνι στις διακοπές της στην Σαντορίνη

    Η Gabriela Garcia Andrade με μπικίνι στις διακοπές της...

    Αδόλφος Χίτλερ: Πιθανό να έπασχε από γενετική σεξουαλική διαταραχή, σύμφωνα με νέα ανάλυση DNA

    Πρόκειται για μια επιστημονική μελέτη που αναζωπυρώνει τη συζήτηση...

    Νικολά Σαρκοζί: Από 16 Μαρτίου έως 3 Ιουνίου η δίκη σε δεύτερο βαθμό

    Ο Νικολά Σαρκοζί θα δικαστεί σε δεύτερο βαθμό στην υπόθεση της...