Χαρδαλιάς: «Δεν αναστέλλουμε το πρωτάθλημα της Superleague 2»

    Ημερομηνία:

    Ο Νίκος Χαρδαλιάς είχε ενημερώσει το Σάββατο (8/5) ότι θα εισηγηθεί την αναστολή του πρωταθλήματος της Superleague 2.

    Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων δήλωσε ότι τη Δευτέρα (10/5) θα εισηγηθεί στην Επιτροπή Επιδημιολόγων την αναστολή διοργανώσεων του πρωταθλήματος της Super League 2, εξαιτίας έλλειψης αντανακλαστικών για τιμωρία εκείνων που παραβιάζουν το πρωτόκολλο.

    Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Superleague 2, Λεωνίδας Λεουτσάκος, ανακοίνωσε την αυστηροποίηση των όρων των υγειονομικών πρωτοκόλλων διεξαγωγής των αγώνων, αλλά και τη θέσπιση συγκεκριμένου πλαισίου κυρώσεων για όσους τα παραβαίνουν.

    Μετά από αυτή την κίνηση, ο Νίκος Χαρδαλιάς ενημέρωσε ότι το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί κανονικά.
    Ωστόσο, όπως δήλωσε “αυτό που προτίθεμαι, άμεσα, να πράξω είναι η κατάθεση, σήμερα μάλιστα, μηνυτήριας αναφοράς στην εισαγγελία διερεύνησης τυχόν αξιόποινων πράξεων που έθεσαν σε κίνδυνο τη Δημόσια Υγεία τις προηγούμενες εβδομάδες, καθώς και διοικητική αναφορά στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας για τη διερεύνηση τυχόν παραλείψεων στην εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σφίγγουν τον κλοιό των μπλόκων οι αγρότες – Ο χάρτης με τα 54 σημεία αποκλεισμού

    Σφίγγουν τον κλοιό των μπλόκων οι αγρότες από τα 54 μπλόκα που έχουν στήσει σε...

    Αποκάλυψη του Θανάση Κατερινόπουλου: «Ζητήθηκε να γίνει κολονοσκόπηση σε ένα από τα νεκρά βρέφη της Μουρτζούκου»

    Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για την υπόθεση Μουρτζούκου προχώρησε...

    AI απάτες με… τη φωνή σας: Πώς οι εγκληματίες χρησιμοποιούν τον αριθμό κινητού

    Ο αριθμός κινητού τηλεφώνου, ένα από τα πιο κρίσιμα...