Χαρδαλιάς: Σκέφτομαι σοβαρά να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των πολιτών της περιφέρειας Αττικής για μια δεύτερη θητεία

    Ημερομηνία:

    Την πρόθεσή του να είναι ξανά υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής το 2028, για δεύτερη και τελευταία φορά, ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς σε συνέντευξή του.

    «Δεν θεωρώ ότι τα καθήκοντα που μου ανέθεσαν οι πολίτες στην Περιφέρεια Αττικής αποτελούν ύψιστη τιμή και μεγάλη ευθύνη. Ο τρόπος σκέψης που λέει ότι αναλαμβάνω ένα καθήκον αλλά την ίδια ώρα σχεδιάζω πάνω σε αυτό το πολιτικό μου μέλλον, είναι εντελώς ξεπερασμένος και μακριά από την δική μου φιλοσοφία. Ο κόσμος ενδιαφέρεται για το αποτέλεσμα και μόνο» είπε αρχικά ο Περιφερειάρχης Αττικής στη Real News.

    «Γι’ αυτό και το 2028 σκέφτομαι σοβαρά να θέσω τον εαυτό μου εκ νέου στην κρίση των πολιτών της Αττικής για να αποφασίσουν οι ίδιοι αν θα συνεχίσω και θα ολοκληρώσω το σχέδιο μου, για μια δεύτερη θητεία – η οποία σε κάθε περίπτωση θα είναι και ο τελευταίος μου σταθμός στην πολιτική» κατέληξε ο κ. Χαρδαλιάς.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    To πάθημα έγινε μάθημα για το ΝΑΤΟ – Ασπίδα αέρος από την Αρκτική έως τη Μεσόγειο

    Το ΝΑΤΟ ξεκίνησε μια πρωτοβουλία για την ενίσχυση της άμυνας της...

    Η Ευρώπη θα εξετάσει την απαγόρευση των social media για παιδιά έως 16 ετών

    Πιθανούς περιορισμούς στην πρόσβαση παιδιών έως 16 ετών στα...

    Σε 15 χρόνια «χάθηκαν» 185 ελληνικές ναυτιλιακές – Λιγότερες αλλά μεγαλύτερες

    Επιμένει η τάση μείωσης του αριθμού των ελληνικών ναυτιλιακών...

    Κάτω από 1.000 ευρώ παίρνουν 6 στους 10 στον ιδιωτικό τομέα

    Η σκληρή πραγματικότητα των αριθμών: το 62% των εργαζόμενων...