Χάρης Γιακουμάτος: Ήμουν 6 μήνες με ίδιο εσώρουχο και μαγιό στο Survivor

    Ημερομηνία:

    Η Ραμόνα Βλαντή, ο Χάρης Γιακουμάτος και η Σοφία Παθέκα απάντησαν σε ερωτήσεις «φωτιά», στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα. Ο πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε και στο ριάλιτι επιβίωσης, παραδέχθηκε πως έχει παραμελήσει φίλους του για μία σχέση του και αποκάλυψε ότι έχει φορέσει ρούχο από τα άπλυτα.

    Απαντώντας σε ερώτηση, ο Χάρης Γιακουμάτος είπε: «Μιλάς σε έναν άνθρωπο που ήταν έξι μήνες με ίδιο εσώρουχο και μαγιό, στο Survivor. Συγγνώμη που σας χαλάω το ειδυλλιακό του Survivor, αλλά είχαμε ένα εσώρουχο και φοράγαμε και το μαγιό μας».

    Σε άλλο σημείο εξήγησε ότι: «Έχω παραμελήσει φίλους μου για μια σχέση και ευτυχώς έχω πολύ καλούς φίλους που ήταν και πάλι δίπλα μου».

    Φλίγκος

    Ακόμα, ο πρώην παίκτης του Survivor αποκάλυψε πως: «Έχω φορέσει ρούχο από τα άπλυτα. Είναι αυτό το κλασικό τεστ που το παίρνεις από τα άπλυτα, το μυρίζεις, λες φοριέται, το βάζεις και φεύγεις!».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Gay “κέρατο” σε φίρμα της πολιτικής! Επιασε τον σύντροφο… με άλλον νεαρό! ΦΩΤΟ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/gay-%ce%ba%ce%ad%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%bf-%cf%83%ce%b5-%cf%86%ce%af%cf%81%ce%bc%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b1%cf%83%ce%b5/

    Exathlon: Τα λεφτά που παίρνουν κάθε εβδομάδα οι παίκτες

    Ένα Survivor με άλλο όνομα (Exathlon) παρακολουθουμε στον ΣΚΑΪ...

    ΠΑΤΡΑ: Κοινή υπουργική παρουσία στην Πάτρα, τον Οκτώβριο

    Κοινή παρουσία, σε εκδήλωση στην Πάτρα, θα έχουν, όπως...

    Δημόσιοι Υπάλληλοι: Σε 11 χρόνια έχασαν το 40% του μισθού τους

    Σε μία οικονομική στενωπό βρίσκονται πάνω από ένα χρόνια...