Χάρισον Φορντ : Έτοιμος να υποδυθεί τον Ιντιάνα Τζόουνς για τελευταία φορά

    Ημερομηνία:

    Ο Χάρισον Φορντ, ηλικίας 78 ετών, θα φορέσει εκ νέου το εμβληματικό καπέλο του Ιντιάνα Τζόουνς στην πέμπτη και τελευταία ταινία με τις περιπέτειες του ατρόμητου αρχαιολόγου, που αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2022, ανακοίνωσε επισήμως η Disney, γεγονός που προκάλεσε τη χαρά χιλιάδων θαυμαστών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

    Ο Χάρισον Φορντ στον ρόλο του Ιντιάνα Τζόουνς για 5η και τελευταία φορά

    Φλίγκος

    «Βρισκόμαστε στη φάση της προ-παραγωγής για το επόμενο και τελευταίο επεισόδιο του Ιντιάνα Τζόουνς. (…). Και σίγουρα, ο ίδιος ο Ίντι, ο Χάρισον Φορντ θα επιστρέψει για να ολοκληρώσει το ταξίδι του θρυλικού αυτού χαρακτήρα», ανέφερε η πρόεδρος της Lucasfilm, Κάθλιν Κένεντι, σε μια συνέντευξη τύπου που οργάνωσε ο όμιλος Disney για τους επενδυτές του, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

    Σε αντίθεση με τις προηγούμενες ταινίες, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ δεν θα βρεθεί πίσω από την κάμερα. Αντ’ αυτού, ο Τζέιμς Μάνγκολντ θα δίνει τις σκηνοθετικές οδηγίες, διευκρίνισε η Κάθλιν Κένεντι.

    GLEARNET

    Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν την άνοιξη του 2021 και η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2022.

    Ήταν το 1981 όταν ο Χάρισον Φορντ, ήδη διάσημος εκείνη την εποχή για τον ρόλο του Χαν Σόλο στον Πόλεμο των Άστρων, θα αναλάμβανε να ενσαρκώσει τον ρόλο του Ιντιάνα Τζόουνς στους Κυνηγούς της Χαμένης Κιβωτού, με σκηνοθέτη τον Στίβεν Σπίλμπεργκ.

    Παγκόσμια επιτυχία, την ταινία ακολούθησαν τα επίσης δημοφιλή Ιντιάνα Τζόουνς και ο Ναός του Χαμένου Θησαυρού το 1984 και Ιντιάνα Τζόουνς και η Τελευταία Σταυροφορία το 1989, με τον Σον Κόνερι στον ρόλο του πατέρα του αρχαιολόγου.

    Μια τέταρτη ταινία, ο Ιντιάνα Τζόουνς και το βασίλειο του Κρυστάλλινου Κρανίου, που ναι μεν γέμισε τα ταμεία, ωστόσο απογοήτευσε τους κριτικούς και μέρος των θαυμαστών, κυκλοφόρησε το 2008, πάντα με πρωταγωνιστή τον Χάρισον Φορντ.

    TAGS

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συνελήφθησαν δυο άτομα για διάπραξη απάτης σε βάρος ηλικιωμένου

    Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στους Αγίους Θεοδώρους Αττικής, από...

    Εκδήλωση για την Παλαιστίνη πραγματοποίησε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πάτρας – φωτό

    Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 14/9/2025,...

    Στο Ανοιχτό Θέατρο Κρήνης την Παρασκευή 19-9 η κωμωδία “Ο Γαμβρός μας”

    Η Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου των εν Πάτραις Κεφαλλήνων...

    Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών: Κάλεσμα στη γενική συνέλευση αρχαιρεσιών

    Το Λύκειο των Ελληνίδων – Παράρτημα Πατρών προσκαλεί τα τακτικά μέλη...