ΧΑΡΤΗΣ: Σε δύο περιοχές της Αχαϊας μεγάλα ύψη βροχόπτωσης

    Ημερομηνία:

    Αξιόλογες βροχοπτώσεις εκδηλώθηκαν σε αρκετές περιοχές το Σάββατο 29/03/2025 με τα σημαντικότερα φαινόμενα να εντοπίζονται στη δυτική και βόρεια χώρα, στη Νότια Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.

    Ιδιαίτερη μνεία αξίζει να γίνει στη Ρόδο, όπου για μια ακόμα φορά κατά τους τελευταίους μήνες εκδηλώθηκαν επίμονα και έντονα φαινόμενα. Τα ημερήσιο ύψος βροχόπτωσης έως τις 18:00 στον αυτόματο μετεωρολογικό σταθμό του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr που βρίσκεται στην πόλη της Ρόδου ανέρχεται σε 87 χιλιοστά. Οι βροχές αυτές εκδηλώθηκαν κατά τα διαστήματα 11:00 – 14:00 και 15:30 – 17:30.

    Στον χάρτη αποτυπώνονται τα ημερήσια ύψη βροχόπτωσης έως τις 18:00 του Σαββάτου 29/03, ενώ στον πίνακα παρουσιάζονται τα 8 μεγαλύτερα από αυτά όπως καταγράφηκαν από 520 μετεωρολογικούς σταθμούς του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr. Στην εικόνα περιέχεται και το γράφημα της βροχόπτωσης του μετεωρολογικού σταθμού στην πόλη της Ρόδου από την αρχή της ημέρας.
    proliptikes
    ΧΑΡΤΗΣ: Σε δύο περιοχές της Αχαϊας μεγάλα ύψη βροχόπτωσης
    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ανιχνεύθηκε και στην χολή το αντιψυχωσικό φάρμακο του Βασίλη Καλογήρου

    Τι δείχνουν οι ποσότητες του φαρμάκου που εντοπίστηκε και...

    Ανήλικοι εκτός ελέγχου: 264 συλλήψεις παιδιών για κλοπές και ληστείες το πρώτο δίμηνο του 2025

    Ο άγριος ξυλοδαρμός ενός 17χρονου μαθητή λυκείου, το βράδυ...

    Kέικ με ανανά και μπανάνα από τη Τζαμάικα

    30' προετοιμασία 1 ώρα ψήσιμο 1 ώρα αναμονή Σύνολο: 2 ώρες και 30' Υλικά Μερίδες: 10 Για το κέικ 450 γρ....

    «Έξυπνο» φανάρι καταγράφει όσους περνούν με κόκκινο

    Το πρώτο «έξυπνο» φανάρι στην Ελλάδα ξεκίνησε να καταγράφει παραβάσεις οδηγών...