Χαβάη: Στιγμές τρόμου για σέρφερ – Έχασε το πόδι του από επίθεση καρχαρία

    Ημερομηνία:

    Τον τρόμο έζησε ένας σέρφερ στο Μάουι της Χαβάης, όταν τον δάγκωσε καρχαρίας και του έκοψε μέρος του ενός ποδιού του.

    Φλίγκος

    Ο 61χρονος έκανε σερφ στα ανοικτά του Waiehu Beach Park το πρωί της Παρασκευής (1/11) και του επιτέθηκε ο καρχαρίας. Όπως δήλωσε, δεν τον είδε καθόλου να πλησιάζει.

    Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί που προσπάθησαν αρχικά να ελέγξουν την αιμορραγία με τουρνικέ. Το δεξί πόδι του άνδρα ήταν «εντελώς κομμένο ακριβώς κάτω από το γόνατο», ανέφερε η κομητεία Μάουι σε δελτίο τύπου.

    Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

    Στο θύμα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στην ακτή και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ιατρικό κέντρο σε κρίσιμη κατάσταση.

    ICECAP

    Μετά το περιστατικό, οι αρχές έκλεισαν το πάρκο της παραλίας και προειδοποίησαν τον κόσμο να μείνει σε απόσταση ενός μιλίου (1.600 μέτρων) από το σημείο της επίθεσης.

    Μόλις τον Ιούνιο, ο γνωστός σέρφερ Ταμάγιο Πέρι σκοτώθηκε από επίθεση καρχαρία ενώ έκανε σέρφινγκ στα ανοικτά της Βόρειας Ακτής του Oahu.

    Οι επιθέσεις καρχαριών, και περισσότερο οι θανατηφόρες, είναι σχετικά σπάνιες σε όλο τον κόσμο, αλλά προσελκύουν δυσανάλογα μεγάλη προσοχή από τα μέσα ενημέρωσης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μαρί Κωνσταντάτου: Πού νυχτοπερπάτησε με τον σύζυγό της;

    Η Μαρί Κωνσταντάτου έκανε βραδινή έξοδο με τον σύζυγό της, Γιάννη Κέντ. Η...

    ΠΑΤΡΑ: Αύριο το τελευταίο αντίο στην 46χρονη που πάλεψε αλλά… λύγισε

    Σε ηλικία μόλις 46 ετών, έφυγε από τη ζωή...

    Αυτό είναι το χειρότερο πράγμα που μπορούμε να πούμε σε ένα ραντεβού, σύμφωνα τουλάχιστον με έναν σύμβουλο σχέσεων

    Υπάρχουν κάποια προειδοποιητικά σημάδια ότι μια σχέση θα αντιμετωπίσει δυσκολίες, ή...

    ΑΧΑΪΑ: Άνεργοι λαμβάνουν επιχορήγηση 14.800 ευρώ για 250 νέα επιχειρηματικά σχέδια

    Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) ενέκρινε 250 επιχειρηματικά σχέδια ανέργων...