Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ντοπέ το κορίτσι-«θαύμα» του καλλιτεχνικού πατινάζ – Έκανε για πρώτη φορά τετραπλό άλμα

    Ημερομηνία:

    Το όνομα της Καμίλα Βαλίεβα είναι το πιο πολυσυζητημένο στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες που διεξάγονται στο Πεκίνο -και όχι άδικα.

    Σε ηλικία μόλις 15 ετών, η νεαρή Ρωσίδα έγραψε το όνομά της με χρυσά γράμματα στην ιστορία του καλλιτεχνικού πατινάζ, καθώς έγινε η πρώτη γυναίκα που πραγματοποίησε τετραπλή περιστροφή.

    Kamila Valieva Lands Historic Quadruple Jump At Only 15 Years Old | 2022 Winter Olympics

     

    Για τον λόγο αυτό, αίσθηση προκαλoύν τα δημοσιεύματα δύο ρωσικών εφημερίδων, τα οποία αναπαράγει το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, που γράφουν ότι η 15χρονη σταρ του καλλιτεχνικού πατινάζ βρέθηκε θετική στην τριμεταζιδίνη (φάρμακο που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της στηθάγχης), στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.

    Η RBC και η Kommersant δεν αποκαλύπτουν τις πηγές τους για την πληροφορία ότι η 15χρονη σταρ του καλλιτεχνικού πατινάζ βρέθηκε θετική σε απαγορευμένη ουσία.

    Η Ρωσική Ολυμπιακή Επιτροπή αρνήθηκε να σχολιάσει ότι η 15χρονη, μέλος του «χρυσού» συνόλου στο ομαδικό του καλλιτεχνικού πατινάζ, βρέθηκε θετική στο τεστ.

    Η τριμεταζιδίνη περιλαμβάνεται στον κατάλογο μεταβολικών ρυθμιστών του Παγκόσμιου Οργανισμού Αντιντόπινγκ (WADA) και απαγορεύεται τόσο εντός όσο και εκτός διοργανώσεων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Κυρία Κωνσταντοπούλου, κι άλλοι ερωτεύτηκαν, αλλά δεν κάνουν έτσι»

    Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή «Το πρωινό» την Πέμπτη...

    «Ραγίζει» καρδιές το νέο ποστ του Κώστα Σαμαρά για την αδελφή του, Λένα που έφυγε από τη ζωή

    Μία ανάσα από τις γιορτές των Χριστουγέννων και η...

    Δημοσίευμα «πέθανε» τη Στέφανη Χαραλάμπους – Η απάντηση της ηθοποιού της «Γης της Ελιάς»

    Η Στέφανη Χαραλάμπους ήρθε αντιμέτωπη με μια είδηση που την άφησε...

    Πάτρα: Το Δημαρχείο “φόρεσε” τα γιορτινά του – φωτο

    Με τον στολισμό του Δημαρχείου Πάτρας, η πόλη μπαίνει στο...