Χειροπέδες σε 43χρονο παιδεραστή – Έστησε παγίδα σε κορίτσι που γνώρισε στο διαδίκτυο

    Ημερομηνία:

    Τον εφιάλτη στα χέρια ενός 43χρονου, που γνώρισε μέσω διαδικτύου, βίωσε μία ανήλικη στην Αττική. Ο δράστης συνελήφθη στο Ηράκλειο Κρήτης, το βράδυ του Σαββάτου (22/4), και κατηγορείται για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικη, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφία ανηλίκων και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

     

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ο 43χρονος γνώρισε το κορίτσι μέσω εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης και στο πλαίσιο βίντεο-συνομιλιών προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.

    Σε συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στη συνέχεια, ο ο κατηγορούμενος προέβη στις παραπάνω φρικτές πράξεις παρά τη θέληση της ανήλικης.

    Το κορίτσι βρήκε την δύναμη και κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία. Έπειτα από επιχείρηση, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 43χρονος στην Κρήτη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Σημειώνεται ότι βρέθηκαν στην κατοχή του ψηφιακά δεδομένα, τα οποία αναμένεται να σταλούν στα αρμόδια εργαστήρια για εξέταση.

    Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

    «Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, βραδινές ώρες χθες (22-4- 2023), από τις Λιμενικές Αρχές Ηρακλείου Κρήτης, 43χρονος ημεδαπός που αναζητούνταν από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη ή ενώπιον αυτής, βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφία ανηλίκων και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

    Ειδικότερα, ο 43χρονος αφού απέκτησε επαφή με την ανήλικη μέσω εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης, στο πλαίσιο βίντεο-συνομιλιών προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.

    Ακόμη, όπως προέκυψε από την έρευνα, σε επακόλουθες συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν, ο κατηγορούμενος προέβη στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις παρά τη θέληση της ανήλικης.

    Τα ανωτέρω κατήγγειλε η ανήλικη στο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας της περιοχής της, ενώ στη συνέχεια την υπόθεση χειρίστηκε προανακριτικά η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

    Στην κατοχή του 43χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ψηφιακά πειστήρια, τα  οποία θα αποσταλούν στα αρμόδια εργαστήρια για εξέταση.

    Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο γρίφος του ανασχηματισμού

    Περισσότερο και από τον χρόνο του ανασχηματισμού, ουκ ολίγοι...

    Σεξ: Πως ωφελείται η υγεία από τον οργασμό

    Βοηθάει το σεξ στην υγεία μας; Ας πάρουμε τα πράγματα από...

    ΑΧΑΪΑ: Θρήνος για τον Κώστα Βελισσαρόπουλο! Καθηγητή Γυμναστικής – ΦΩΤΟ

    Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Αιγίου, η εκπαιδευτική...

    ΠΑΤΡΑ: Θρήνος για αξιαγάπητο και πολυτάλαντο καθηγητή – ΦΩΤΟ

    Με βαθιά θλίψη η εκπαιδευτική κοινότητα της Αχαΐας αποχαιρετά τον...
    Best Shop