Χειροπέδες σε ανήλικους χούλιγκαν – Είχαν «σακατέψει» ανήλικο μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα στη Νίκαια

    Ημερομηνία:

    Το Σάββατο μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα που διεξήχθη  στο γήπεδο Νεάπολης Νίκαιας, ομάδα -15- περίπου ατόμων, φορώντας χειρουργικές μάσκες,  εξήλθε του γηπέδου και κινήθηκε απειλητικά εναντίον ανήλικου, που βρισκόταν στην Πλατεία Σπάθα έναντι του γηπέδου, μαζί με -2- ακόμα άτομα.

    Ο ανωτέρω ανήλικος, φοβούμενος για τη σωματική του ακεραιότητα, προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας, πλην όμως οι δράστες τον καταδίωξαν και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν.

    Φλίγκος

    Στη συνέχεια, αφού τον ρώτησαν για τις οπαδικές του προτιμήσεις, τον κτύπησαν από κοινού με λακτίσματα και γροθιές και του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο και το δελτίο ταυτότητας.

    Ο παθών μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

    Από την προανακριτική έρευνα της  Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατέστη δυνατή η ταυτοποίηση -4- ανηλίκων, που συμμετείχαν στην προαναφερόμενη επίθεση και εντός των ορίων του αυτοφώρου, συνελήφθησαν.

    Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Σία Ανγνωστοπούλου στην συγκέντρωση για την Παλαιστίνη

    Σε ανάρτησή της η βουλευτής Αχαΐας της Νέας Αριστεράς...

    Το Επερχόμενο Κόμμα του Σαμαρά και η Σεισμική Αλλαγή στη Δεξιά

    Νίκος Νικολόπουλος, Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Εισαγωγή – Η...

    Στο 80% η Πατρών Πύργου

    Στα εργοτάξια της Πατρών – Πύργου βρέθηκε ο υφυπουργός...