Χειροπέδες σε δραπέτη – ισοβίτη για δολοφονίες

    Ημερομηνία:

    Όπως ανακοινώθηκε το Σάββατο από την Ελληνική Αστυνομία, Συνελήφθη, την 3-11-2021 στον Κολωνό, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 47χρονος ημεδαπός, αναζητούμενος ως δραπέτης, καθόσον είχε παραβιάσει τακτική άδεια που του είχε χορηγηθεί και δεν επέστρεψε την 21-10-2021 στο Κατάστημα Κράτησης που κρατείτο.

    Ο 47χρονος κρατείτο στο ανωτέρω Κατάστημα, δυνάμει καταδικαστική απόφασης με συνολική ποινή κάθειρξης δις ισόβια, επτά έτη και οχτώ μήνες για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συρροή, εμπρησμό από πρόθεση και εκμετάλλευση πόρνης.

    Επιπλέον, ο 47χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας για πλαστογραφία και πλαστογραφία πιστοποιητικού, διότι έφερε μαζί του πλαστό δελτίο ταυτότητας.

    Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στους αρμόδιους Εισαγγελείς”.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στο νοσοκομείο Ρίου διασωληνωμένος τραυματίας σε τροχαίο με «γουρούνα» στη Ζάκυνθο

    Με αεροδιακομιδή μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, ...

    Μπηχτές Πελετίδη σε Φωτήλα για θέατρο «Απόλλων»: «Είχε πει πως θα έχουμε εξελίξεις σε 15 ημέρες»

    Με έντονο ενδιαφέρον και αρκετές αιχμές πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση...

    Νίκος Οικονομόπουλος: Δεν ασχολούμαι με τα Mad VMA και δεν με αφορούν

    Μια ξεκάθαρη δήλωση, πως δεν ενδιαφέρεται για ταMAD VMA έκανε ο Νίκος...