Χειροπέδες σε σπείρα απατεώνων που είχε δράση σε Πάτρα και Αίγιο

    Ημερομηνία:

    Από το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης εξιχνιάστηκαν ακόμη δώδεκα περιπτώσεις απατών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες  από τις 12 περιπτώσεις οι 4 αφορούν την Αχαΐα.

    Συγκεκριμένα τρεις απάτες είχαν τελεστεί στην Πάτρα και μία στο Αίγιο

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας και σε συνέχεια του από 23.6.2022 Δελτίο Τύπου της Υπηρεσίας μας, που αφορούσε την εξιχνίαση -85- περιπτώσεων απατών, συμπληρωματικά, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης, εξιχνιάστηκαν ακόμη -12- περιπτώσεις απατών.

    ICECAP

    Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα που διεξήχθη από τους ανωτέρω αστυνομικούς, οι δράστες, ενεργώντας με την ίδια μεθοδολογία, κατά το χρονικό διάστημα από 5.6.2022 έως και την 3.7.2022, κατάφεραν να διαπράξουν ακόμη -12- περιπτώσεις απατών σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών, σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

    Από αυτήν την εγκληματική τους δράση αποκόμισαν επιπλέον παράνομο περιουσιακό όφελος που ξεπερνά τις -116.400- ευρώ.

    Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Καταλήψεις και στην Πλατεία Κύπρου

    Δεν είναι λίγες οι φορές που ρομά (συνήθως «νομάδες»)...

    “Σταύρωση” και “Ανάσταση”

    Ακούγονταν οι αργόσυρτοι χτύποι της καμπάνας αντιλαλώντας το πένθος...

    ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: Σύγκρουση ΙΧ με τρένο στην Ανθείας! Γνωστή γιατρός ο οδηγός του οχήματος

    Τροχαίο ατύχημα με σοβαρά τραυματία γνωστή γιατρό της Πάτρας...

    Κίνα: Ρομπότ έτρεξαν ημιμαραθώνιο μαζί με δρομείς

    Λάδωσαν τις αρθρώσεις του, έτρεξαν, και τερμάτισαν με επιτυχία...