Χιου Τζάκμαν: Έδειξε τα φαγητά που τρώει, προκειμένου το σώμα του να θυμίσει ξανά αυτό του Wolverine

    Ημερομηνία:

    Ο Χιου Τζάκμαν ετοιμάζεται να επιστρέψει ως Wolverine για το επερχόμενο «Deadpool 3» και όπως έχει κάνει ήδη γνωστό, ακολουθεί συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής.

    Ο 55χρονος ηθοποιός έδειξε στους ακολούθoυς του στο Instagram, τα λιτά γεύματα που καταναλώνει, ώστε το σώμα του να θυμίσει ξανά τον εμβληματικό του ρόλο.

    Στις φωτογραφίες που ανέβασε μέσω stories, φαίνεται πως τρώει μικρές φέτες ψαριού, λίγα σπαράγγια και μια φέτα λεμόνι ή μια φέτα ψάρι. Ακόμη, τρώει φασόλια, λίγο τυρί και ψιλοκομμένο μπρόκολο. «Αν ξέρεις, ξέρεις» έγραψε ο Χιου Τζάκμαν με συντομογραφία.

    Δείτε τις φωτογραφίες

    tzakman2222
    tzakman22
    tzakman221
    proliptikes

    Ο Χολιγουντιανός σταρ πριν από μερικούς μήνες, είχε αναφερθεί και στην προπόνηση κλήθηκε να ακολουθήσει.

    Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του σε εκπομπή του CNN, δέχτηκε και ερώτηση σχετικά με στο εάν πήρε ποτέ αναβολικά για να καταφέρει να αποκτήσει το γυμνασμένο σώμα του Wolverine, όπως για χρόνια μετέφεραν οι «κακές γλώσσες». Όπως ο ίδιος επιβεβαίωσε, δεν πήρε πως ποτέ αναβολικά ή στεροειδή για να…«φουσκώσει» τους μύες του για τον ρόλο του Wolverine, αποδίδοντας το αποτέλεσμα στο ειδικό πρόγραμμα γυμναστικής και δίαιτας που ακολουθεί.

    Πιο αναλυτικά,ο Χιου Τζάκμαν είχε πει: «Όχι, αγαπώ τη δουλειά μου. Και αγαπώ τον Wolverine… Πρέπει να προσέχω τι λέω εδώ, αλλά μου είχαν πει ανεπίσημα ποιες είναι οι παρενέργειες αυτού. Και είπα, “Δεν μου αρέσει και τόσο πολύ”. Οπότε όχι, το έκανα με τον παραδοσιακό τρόπο. Και σας λέω, έχω φάει περισσότερα κοτόπουλα – λυπάμαι πολύ για όλους τους χορτοφάγους και τους χορτοφάγους και για τα κοτόπουλα του κόσμου. Κυριολεκτικά το κάρμα δεν είναι καλό για μένα».

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δημήτρης Οικονόμου: Ήταν φράση απαράδεκτη και οφείλουμε μία καθαρή και γενναία συγγνώμη

    Ο Δημήτρης Οικονόμου ζήτησε συγγνώμη για το σχόλιο που είχε κάνει...

    Φώτης Δημακόπουλος προς Κώστα Πελετίδη: Να ονομαστεί το γήπεδο Παραλίας «Θεόδωρος Παπουτσάκης»

    Ο πρώην δήμαρχος Παραλίας, νυν δημοτικός σύμβουλος Πατρών με...

    Έρευνες για τον εντοπισμό 61χρονης στον Σαρωνικό – Μάλλον έπεσε στη θάλασσα από πλοίο

    Σε εξέλιξη είναι έρευνες του Λιμενικού Σώματος στη θαλάσσια...

    «ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΝΑΔΙΑΤΑΣΣΕΤΑΙ» Εισερχόμενα

    Δρ. Κωνσταντίνος Π. Μπαλωμένος Πολιτικός Επιστήμονας – Διεθνολόγος Πρώην Γενικός Διευθυντής...