Χοιρινές μπριζόλες με σάλτσα μουστάρδας και μέλι

    Ημερομηνία:

    Μια γευστική και εύκολη συνταγή για χοιρινό που συνδυάζει την ένταση της μουστάρδας με την γλυκύτητα του μελιού. Ιδανική για γεύμα μέσα σε λιγότερο από 30 λεπτά!

    Υλικά:

    4 χοιρινές μπριζόλες
    2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
    Αλάτι και πιπέρι
    2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
    1 κουταλιά της σούπας μέλι
    1 κουταλιά της σούπας λευκό κρασί (προαιρετικά)
    1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος (προαιρετικά για πιο κρεμώδη υφή)

    Οδηγίες:

    Σε ένα τηγάνι, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά. Αλατοπιπερώνουμε τις μπριζόλες και τις τηγανίζουμε για 4-5 λεπτά από κάθε πλευρά ή μέχρι να ροδίσουν και να είναι έτοιμες.

    Για την σάλτσα, ανακατεύουμε τη μουστάρδα, το μέλι και το λευκό κρασί (αν χρησιμοποιούμε) σε ένα μπολ.

    Αφού βγάλουμε τις μπριζόλες από το τηγάνι, ρίχνουμε το μείγμα της μουστάρδας στο ίδιο τηγάνι και το αφήνουμε να σιγοβράσει για 2-3 λεπτά.

    Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος (αν θέλουμε) για μια πιο κρεμώδη υφή και ανακατεύουμε καλά.

    Επιστρέφουμε τις μπριζόλες στο τηγάνι, περιχύνουμε με τη σάλτσα και τις αφήνουμε για λίγα λεπτά να απορροφήσουν τις γεύσεις.

    Σερβίρουμε με ρύζι ή πουρέ πατάτας και απολαμβάνουμε!

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η στιγμή που αστυνομικοί εισβάλουν σε σπίτι σπείρας που εξαπατούσε ηλικιωμένους – Η λεία της ξεπερνά τα 2 εκατ. ευρώ

    https://www.youtube.com/shorts/WdMq5CX7CgI   Εγκληματική οργάνωση που δρούσε σε βάρος ηλικιωμένων, παριστάνοντας υπαλλήλους του...

    Νίκος Αποστολόπουλος για Άγγελο Μπράτη: «Δεν είμαι τοξικός, είπα αυτό που πιστεύω»

    Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε ο Νίκος Αποστολόπουλος το...

    Απίστευτο! Οικογένεια κακοποιήθηκε από άγνωστους εισβολείς

    Μια άγρια επίθεση εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τρίτης στην...

    Ferrari: Ένα ιστορικό βήμα για τη θρυλική μάρκα

    Τα αποκαλυπτήρια του πρώτου ηλεκτρικού μοντέλου της Ferrari θα έρθουν σε...