Χοιρινές μπριζόλες με σάλτσα μουστάρδας και μέλι

    Ημερομηνία:

    Μια γευστική και εύκολη συνταγή για χοιρινό που συνδυάζει την ένταση της μουστάρδας με την γλυκύτητα του μελιού. Ιδανική για γεύμα μέσα σε λιγότερο από 30 λεπτά!

    Υλικά:

    4 χοιρινές μπριζόλες
    2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
    Αλάτι και πιπέρι
    2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
    1 κουταλιά της σούπας μέλι
    1 κουταλιά της σούπας λευκό κρασί (προαιρετικά)
    1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος (προαιρετικά για πιο κρεμώδη υφή)

    Οδηγίες:

    Σε ένα τηγάνι, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά. Αλατοπιπερώνουμε τις μπριζόλες και τις τηγανίζουμε για 4-5 λεπτά από κάθε πλευρά ή μέχρι να ροδίσουν και να είναι έτοιμες.

    Για την σάλτσα, ανακατεύουμε τη μουστάρδα, το μέλι και το λευκό κρασί (αν χρησιμοποιούμε) σε ένα μπολ.

    Αφού βγάλουμε τις μπριζόλες από το τηγάνι, ρίχνουμε το μείγμα της μουστάρδας στο ίδιο τηγάνι και το αφήνουμε να σιγοβράσει για 2-3 λεπτά.

    Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος (αν θέλουμε) για μια πιο κρεμώδη υφή και ανακατεύουμε καλά.

    Επιστρέφουμε τις μπριζόλες στο τηγάνι, περιχύνουμε με τη σάλτσα και τις αφήνουμε για λίγα λεπτά να απορροφήσουν τις γεύσεις.

    Σερβίρουμε με ρύζι ή πουρέ πατάτας και απολαμβάνουμε!

    ICECAP
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Λευτέρης Πετρούνιας: Το απίστευτο ακροβατικό με τη Μιλλούση – Δείτε πώς την σήκωσε στον αέρα

    Ένα βίντεο που δείχνει πόσο δυνατός είναι ο Λευτέρης Πετρούνιας ανέβασε...

    Άννα Βίσση: Με μπικίνι στις Φιλιππίνες – Δείτε φωτογραφία

    Μετά το Τόκιο επόμενος σταθμός για την Άννα Βίσση είναι οι Φιλιππίνες. Η...

    ΤΡΑΓΩΔΙΑ: 20χρονος ο οδηγός του ΙΧ που πήρε φωτιά!

    Τραγωδία εκτυλίχθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα...

    Τραμπ για Ουκρανία – Ρωσία: Κλείστε συμφωνία και θα βγάλετε μία περιουσία με τις ΗΠΑ

    Την προσδοκία ότι Ρωσία και Ουκρανία θα καταλήξουν άμεσα...