Χονγκ Κονγκ: Πλοίο κόπηκε στα δύο από τροπική καταιγίδα – Αγνοούνται δεκάδες μέλη του πληρώματος (Βίντεο)

    Ημερομηνία:

    Δεκάδες μέλη του πληρώματος ενός μηχανικού σκάφους με 30 επιβαίνοντες αγνοούνται αφού έσπασε στα δύο στα νερά ανοιχτά του Χονγκ Κονγκ, καθώς πέρασε η τροπική καταιγίδα Chaba, δήλωσαν οι αρχές.

    Τρία μέλη του πληρώματος διασώθηκαν και οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης συνεχίζονται για τα υπόλοιπα. περίπου 300 χιλιόμετρα (200 μίλια) νοτιοδυτικά της πόλης, δήλωσε η Κυβερνητική Υπηρεσία Πτήσεων του Χονγκ Κονγκ.

    Μερικοί από το πλήρωμα είχαν εγκαταλείψει το σκάφος και οι δύσκολες καιρικές συνθήκες παρεμπόδιζαν τις προσπάθειες διάσωσης.

    Θρίλερ στο Χονγκ Κονγκ: Πλοίο κόπηκε στα δύο από τροπική καταιγίδα - Αγνοούνται δεκάδες μέλη του πληρώματος [Βίντεο]

    Η Chaba παρέκαμψε τον παγκόσμιο οικονομικό κόμβο, φέρνοντας ισχυρή βροχή και άνεμο, περιορίζοντας τις δημόσιες συγκοινωνίες και αναγκάζοντας πολλές επιχειρήσεις να κλείσουν.

    Το πλοίο, όπως φαίνεται στο βίντεο, έχει κοπεί στα δύο και βρίσκεται περίπου 300 χιλιόμετρα νότια του Χονγκ Κονγκ.

    Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση που έδωσαν στη δημοσιότητα οι Αρχές το πλήρωμα ήρθε αντιμέτωπο με έντονα προβλήματα λόγω της σοβαρής τροπικής καταιγίδας Chaba που πλήττει την περιοχή με ανέμους άνω των 110 χλμ/ώρα.

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Βασίλης Μπισμπίκης: Δεν άλλαξε τίποτα μετά το έμφραγμα, γιατί δεν έπαθε ζημιά η καρδιά µου

    Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ένας καλλιτέχνης που έχει μάθει να λέει...

    Σαρακοστή 2026: Σε ποια θαλασσινά ανεβαίνουν οι τιμές

    Καθώς η Σαρακοστή του 2026 προχωρά και οι καταναλωτές...

    Δημοτικά τέλη: Πώς επιβαρύνουν τα νοικοκυριά και οι νέοι συντελεστές στους λογαριασμούς

    Σε πολλές περιοχές της χώρας, οι πολίτες διαπιστώνουν ότι οι...

    Εγκαίνια Έκθεσης Παραδοσιακών Φορεσιών του Νίκου Πλακίδα και Τιμητική Βράβευση του σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή στην Πάτρα

    Το Πανεπιστήμιο Πατρών, το Τμήμα Διοίκησης Τουρισμού, το Εργαστήριο...