Η φύση δε σταματά να μας εκπλήσσει, όπως στην περίπτωση της ντομάτας και συγκεκριμένα της ποικιλίας “χοντροκατσαρής” όπου τον τελευταίο αιώνα καλλιεργείται στο Χωριό Μεταμόρφωση Μεσσηνίας. Έχει παρατηρηθεί πως η συγκεκριμένη ποικιλία, μπορεί να “δώσει” ντομάτα απο 1 έως 5 κιλά και να διεκδικεί μια θέση στο βιβλίο ρεκόρ γκίνες. Το προϊόν είναι πεντανόστιμο και φυσικά αρκετοί γνωστοί σεφ, ζητούν την άποκλειστικότητα στα εστιατορια τους. Παρακάτω στις φώτο, άνθρωποι, οι κύριοι Αντώνης Μαθιόπουλος (καθηγητής) και Διονύσιος Μπεκιάρης (αγρότης)