Χωρίς 6 μέλη το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτ. Ελλάδας – Γιατί μειώνεται η δύναμή του – Μεγάλη “χαμένη” η Αιτωλοακαρνανία

Ημερομηνία:

Σημαντική μείωση της δυναμής του θα υποστεί το Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, καθώς θα χάσει 6 μέλη από το συμβούλιό του!

Συγκεκριμένα από τις προσεχείς εκλογές του Οκτωβρίου οι θέσεις του περιφερειακού συμβουλίου περιορίζονται από 51 που ήταν σε 45, σύμφωνα με σχετική υπουργική απόφαση που εκδόθηκε προ ημερών (21 Ιουλίου) και υπογράφει ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος και εναρμονίζεται με την τελευταία απογραφή του πληθυσμού.

Έτσι μέχρι σήμερα το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας αποτελείται από 51 μέλη και κατανέμονταν: Αιτωλοακαρνανία 16, Αχαΐα 23, Ηλεία 12.

Μετά την υπουργική απόφαση Στην Αχαΐα θα εκλεγούν 21 σύμβουλοι (χάνει 2 έδρες), 13 στην Αιτωλοακαρνανία (χάνει 3 έδρες) και 11 στην Ηλεία (χάνει 1 έδρα), σύνολο 45.

Χωρίς 6 μέλη το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτ. Ελλάδας - Γιατί μειώνεται η δύναμή του - Μεγάλη "χαμένη" η Αιτωλοακαρνανία

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάνω από 300 κλήσεις σε αγρότες της Αχαΐας – Στο εδώλιο για κινητοποιήσεις

Από τις αρχές του µήνα έχουν επιδοθεί πάνω από...

Αχαϊα: Νέο θύµα απατεώνα, που προσποιήθηκε τον λογιστή

Θύµα απατεώνα, που προσποιήθηκε τον λογιστή και, µε τη...

ΑΥΡΙΟ 6.30 µ.µ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Αντιφασιστική κινητοποίηση

Αντιφασιστική κινητοποίηση, αύριο, στις 6.30 µ.µ., στην πλατεία Γεωργίου,...

Τέσσερις Δήμοι στην Δυτική Ελλάδα… χωρίς τραπεζικό υποκατάστημα!

Μία «παράπλευρη απώλεια» της ψηφιοποίησης και του εκσυγχρονισµού καταγράφεται...