Χωρίς προαστιακό για 9 ημέρες η Πάτρα – Με λεωφορεία τα δρομολόγια

    Ημερομηνία:

    Διακόπτονται όλα τα σιδηροδρομικά δρομολόγια του Προαστιακού Σιδηρόδρομου Πάτρας, από Πέμπτη 3 Ιουλίου έως την Παρασκευή 11 Ιουλίου, λόγω αναγκαίων τεχνικών εργασιών στην υποδομή, σύμφωνα με ενημέρωση του ΟΣΕ και της Hellenic Train.

    Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, η Hellenic Train θα δρομολογήσει λεωφορεία τα οποία θα υποκαταστήσουν όλα τα σιδηροδρομικά δρομολόγια στο δίκτυο του Προαστιακού Πάτρας.

    Οι εργασίες συντήρησης από τον Διαχειριστή Υποδομής (ΟΣΕ) θα πραγματοποιηθούν στην είσοδο του Σταθμού των Πατρών με σκοπό την άρση βραδυποριών και τη μείωση του χρόνου των δρομολογίων οδηγώντας σε πιο άνετες και ασφαλείς μετακινήσεις.

    «Ο ΟΣΕ, η Hellenic Train και το προσωπικό τους καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να περιορίσουν κατά το δυνατόν την ταλαιπωρία και ευχαριστούν το επιβατικό κοινό για την κατανόηση», επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΚΟΥΛΟΥΜΑ στην Αλυκή 2026! φωτο

    Το Δ.Σ.του  Συλλόγου Αλυκής Ευχαριστεί την δωδεκαμελή Εθελοντική ομάδα...

    Χειροπέδες σε δύο που χτύπησαν τον περιπτερά στη Γαστούνη

    Συνελήφθησαν, στις 21-02-2026 το βράδυ, στη Γαστούνη Ηλείας, από αστυνομικούς...

    Νέο πυροσβεστικό ταχύπλοο έρχεται στην Πάτρα

    Πέντε νέα διασωστικά ταχύπλοα σκάφη, με δυνατότητα πυρόσβεσης, εντάχθηκαν...