Χώρισε και διέλυσε το ραντάρ ταχύτητας

    Ημερομηνία:

    Μόνο χαλαρά δεν πήρε τον χωρισμό με τη σύντροφό του ένας 25χρονος άντρας, ο οποίος εκτόνωσε το θυμό του σε ένα ραντάρ ταχύτητας.

    Το περιστατικό έλαβε χώρα τη νύχτα στη γαλλική πόλη Λονς λε Σωνιέ, και απαθανατίστηκε από το… ξεχαρβαλωμένο ραντάρ. Όπως έδειξε το βίντεο, με τη βοήθεια ενός λουριού πρόσδεσε το ραντάρ με το όχημά του και στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο τελευταίο, επιταχύνοντας με μανία.

    Αφού, πραγματικά, διέλυσε το ραντάρ, το πήρε… σαν κύριος στο τετρακίνητο αυτοκίνητό του και στη συνέχεια το παράτησε σε παρακείμενο πάρκινγκ, αναφέρει το ειδησεογραφικό Μέσο “Caradisiac”.

    «Χώρισα με την κοπέλα μου και τρελάθηκα», φαίνεται πως ανέφερε χαρακτηριστικά κατά την κατάθεσή του στο δικαστήριο.

    ICECAP

    Η δίκη διεξήχθη, με τον 25χρονο άντρα να καταδικάζεται σε δύο μήνες φυλάκιση με αναστολή, ενώ του επιβλήθηκε και πρόστιμο της τάξης των 500 ευρώ.

    «Έχεις όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν πως είσαι ένας νομοταγής πολίτης, εκτός από το γεγονός πως κυκλοφορείς τα βράδια έχοντας ένα λουρί εντός του τετρακίνητου αυτοκινήτου σου», ήταν η απάντηση του προέδρου του Δικαστηρίου.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «ΓΙΟΡΤΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ»: Κάλεσμα του Χορευτικού Τμήματος Δήμου Πατρέων για συμμετοχή

    Το Χορευτικό Τμήμα της αντιδημαρχίας Πολιτισμού, στο πλαίσιο των...

    ΑΑΔΕ: Σε ποιους κλάδους απλώνεται το “ψηφιακό μάτι” της – Οι επιχειρήσεις που μπαίνουν στο μικροσκόπιο

    Σε χώρους δεξιώσεων και πάσης φύσεως κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως...

    Αποτοξίνωση μετά το Πάσχα – Ειδικοί συμβουλεύουν, τι να φάτε και τι να αποφύγετε για να επανέλθει ο οργανισμός σας

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%84%ce%bf%ce%be%ce%af%ce%bd%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac-%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%ac%cf%83%cf%87%ce%b1-%ce%b5%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%af-%cf%83/