Χοτ ντογκ με καραμελωμένα κρεμμύδια

    Ημερομηνία:

    Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα λαχταριστό ζεστό χοτ ντογκ με καραμελωμένα κρεμμύδια μέσα σε ψημένη γαλλική μπαγκέτα; Φτιάξτε το εύκολα και γρήγορα και θα ξετρελάνετε μικρούς και μεγάλους!

    Βήμα 1

    Αρχικά βάζουμε τις μπαγκέτες στον φούρνο στους 70°C μέχρι να γίνουν τραγανές, για 30΄. Κόβουμε τα κρεμμύδια σε ροδέλες και μετά στη μέση.

    Βήμα 2

    Όση ώρα ψήνονται οι μπαγκέτες ετοιμάζουμε τα λουκάνικα: Σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει, ρίχνουμε λίγο χοντρό αλάτι και ένα κομμάτι βούτυρο. Μόλις λιώσει το βούτυρο ρίχνουμε στο νερό τα λουκάνικα και αφήνουμε να πάρει μια βράση. Στη συνέχεια, κλείνουμε την κατσαρόλα με το καπάκι της, σβήνουμε τη φωτιά και αφήνουμε εκεί τα λουκάνικα μέχρι το σερβίρισμα για να παραμείνουν ζεστά.

    Βήμα 3

    Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά λιώνουμε το βούτυρο και κατόπιν σοτάρουμε τα κρεμμύδια με το μπαλσάμικο, τη ζάχαρη και το θυμάρι και τα μαγειρεύουμε μέχρι να καραμελώσουν, για περίπου 15΄-20΄.

    Βήμα 4

    Βγάζουμε τις μπαγκέτες από τον φούρνο, τις ανοίγουμε και τις αλείφουμε με την κέτσαπ, τη μουστάρδα, τη μαγιονέζα, βάζουμε από ένα λουκάνικο και, τέλος, γαρνίρουμε με τα κρεμμύδια. Σερβίρουμε αμέσως.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΙΤΟΓΥΡΟ: Σύντομα θα φθάσει και στην Πάτρα… τα 5 ευρώ!

    Το παραδοσιακό σουβλάκι, το πιο αγαπημένο γρήγορο φαγητό των Ελλήνων, τείνει...

    Δολοφονία τοπογράφου στο Ψυχικό: Αρνείται κάθε εμπλοκή ο 45χρονος κατηγορούμενος από τη Ναύπακτο

    Κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση της δολοφονίας του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη στις...

    ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ «ΣΙΔΕΡΙΚΑ» ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Τα μέτρα για τα όπλα… «πονοκέφαλος» για τη νύχτα

    Οι αποφάσεις της κυβέρνησης για την χρήση όπλων δεν...