Χοτ ντογκ με καραμελωμένα κρεμμύδια

    Ημερομηνία:

    Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα λαχταριστό ζεστό χοτ ντογκ με καραμελωμένα κρεμμύδια μέσα σε ψημένη γαλλική μπαγκέτα; Φτιάξτε το εύκολα και γρήγορα και θα ξετρελάνετε μικρούς και μεγάλους!

    Βήμα 1

    Αρχικά βάζουμε τις μπαγκέτες στον φούρνο στους 70°C μέχρι να γίνουν τραγανές, για 30΄. Κόβουμε τα κρεμμύδια σε ροδέλες και μετά στη μέση.

    Βήμα 2

    Όση ώρα ψήνονται οι μπαγκέτες ετοιμάζουμε τα λουκάνικα: Σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει, ρίχνουμε λίγο χοντρό αλάτι και ένα κομμάτι βούτυρο. Μόλις λιώσει το βούτυρο ρίχνουμε στο νερό τα λουκάνικα και αφήνουμε να πάρει μια βράση. Στη συνέχεια, κλείνουμε την κατσαρόλα με το καπάκι της, σβήνουμε τη φωτιά και αφήνουμε εκεί τα λουκάνικα μέχρι το σερβίρισμα για να παραμείνουν ζεστά.

    Βήμα 3

    Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά λιώνουμε το βούτυρο και κατόπιν σοτάρουμε τα κρεμμύδια με το μπαλσάμικο, τη ζάχαρη και το θυμάρι και τα μαγειρεύουμε μέχρι να καραμελώσουν, για περίπου 15΄-20΄.

    Βήμα 4

    Βγάζουμε τις μπαγκέτες από τον φούρνο, τις ανοίγουμε και τις αλείφουμε με την κέτσαπ, τη μουστάρδα, τη μαγιονέζα, βάζουμε από ένα λουκάνικο και, τέλος, γαρνίρουμε με τα κρεμμύδια. Σερβίρουμε αμέσως.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας: Δράσεις ευαισθητοποίησης στην Πάτρα

      Η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας...

    ΠΑΤΡΑ: «Το μέλλον του χτες», στο σχολικό συγκρότημα Μαρούδα

    Η φετινή κεντρική παράσταση  του Χορευτικού Τμήματος Δήμου Πατρέων...

    Διασφαλίζεται η συνέχιση λειτουργίας του Περιφερειακού Μηχανισμού Διάγνωσης της Αγοράς Εργασίας στη Δυτική Ελλάδα

    Τη συνέχιση λειτουργίας του Περιφερειακού Μηχανισμού Διάγνωσης της Αγοράς...

    Πάτρα: “Εφυγε” στα 54 του ο Δημήτρης Νικολετσέας

    ΚΗΔΕΙΑ    ΤΟΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΕΠΑΜ. ΝΙΚΟΛΕΤΣΕΑ ΕΤΩΝ 54  ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ...
    Best Shop