Χοτ ντογκ με καραμελωμένα κρεμμύδια

    Ημερομηνία:

    Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα λαχταριστό ζεστό χοτ ντογκ με καραμελωμένα κρεμμύδια μέσα σε ψημένη γαλλική μπαγκέτα; Φτιάξτε το εύκολα και γρήγορα και θα ξετρελάνετε μικρούς και μεγάλους!

    Βήμα 1

    Αρχικά βάζουμε τις μπαγκέτες στον φούρνο στους 70°C μέχρι να γίνουν τραγανές, για 30΄. Κόβουμε τα κρεμμύδια σε ροδέλες και μετά στη μέση.

    Βήμα 2

    Όση ώρα ψήνονται οι μπαγκέτες ετοιμάζουμε τα λουκάνικα: Σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει, ρίχνουμε λίγο χοντρό αλάτι και ένα κομμάτι βούτυρο. Μόλις λιώσει το βούτυρο ρίχνουμε στο νερό τα λουκάνικα και αφήνουμε να πάρει μια βράση. Στη συνέχεια, κλείνουμε την κατσαρόλα με το καπάκι της, σβήνουμε τη φωτιά και αφήνουμε εκεί τα λουκάνικα μέχρι το σερβίρισμα για να παραμείνουν ζεστά.

    Βήμα 3

    Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά λιώνουμε το βούτυρο και κατόπιν σοτάρουμε τα κρεμμύδια με το μπαλσάμικο, τη ζάχαρη και το θυμάρι και τα μαγειρεύουμε μέχρι να καραμελώσουν, για περίπου 15΄-20΄.

    Βήμα 4

    Βγάζουμε τις μπαγκέτες από τον φούρνο, τις ανοίγουμε και τις αλείφουμε με την κέτσαπ, τη μουστάρδα, τη μαγιονέζα, βάζουμε από ένα λουκάνικο και, τέλος, γαρνίρουμε με τα κρεμμύδια. Σερβίρουμε αμέσως.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: Επίδειξη Μουάι Τάι από τον Δήμο Ασημακόπουλο και τον “Εύμαχο”, στην Πάτρα

    Ο Δήμος Ασημακόπουλος  πρωταθλητής Ευρώπης στο Μουάι Τάι και...

    Μουντιάλ Συλλόγων: Ο Γκονζάλο Γκαρθία έστειλε τη Ρεάλ στους «8», 1-0 τη Γιουβέντους

    Η αλήθεια είναι πως αυτό το σκορ... κολακεύει ιδιαίτερα...

    ΠΑΤΡΑ: Μπήκαν εξέδρες στο Δημοτικό Θερινό Θέατρο κοντά στο Παμπελοποννησιακό

    Οι παραστάσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας στο Δημοτικό Θερινό...

    Γιάννης Αντετοκούνμπο: Θα γυρίσουμε στον Φιλαθλητικό για να τον ανεβάσουμε στη μεγάλη κατηγορία

    Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο ήταν ομιλητές σε εκδήλωση στο ίδρυμα «Σταύρος...