Χρήμα στα ΜΜΕ με νέα διαφημιστική καμπάνια

    Ημερομηνία:

    Μετά τη «λίστα Πέτσα» σειρά παίρνει η «λίστα Κικίλια» και μετά το «Μένουμε Σπίτι» και το «Μένουμε Ασφαλείς» έρχεται νέα διαφημιστική καμπάνια για τον έγκαιρο εμβολιασμό έναντι του κορονοιού.

    Αυτή τη φορά το ποσό που θα δαπανηθεί φτάνει τα 18,5 εκατ. ευρώ και προβλέπει την προβολή μηνυμάτων της εθνικής εκστρατείας κατά του covid-19 στο σύνολο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης».

    Η διαφορά με το προηγούμενο πρόγραμμα που έτρεξε η κυβέρνηση είναι πως αυτή τη φορά το κονδύλι της δαπάνης είναι από το υπουργείο Υγείας. Με απόφαση του υπουργού Βασίλη Κικίλια συγκροτήθηκε μία «Τριμελής Επιτροπή Οργάνωσης της Εκστρατείας Εμβολιασμού κατά του κορονοϊού Covid 19», με σκοπό να τρέξει τις διαδικασίες απευθείας διαπραγμάτευσης για την πρόσληψη εταιρείας η οποία θα υλοποιήσει την εκστρατεία ενημέρωσης του πληθυσμού.

    Πρόεδρος της επιτροπής ορίστηκε ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Υγείας του υπουργείου Υγείας, Παναγιώτης Πρεζεράκος, και μέλη της ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας του υπουργείου Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους και ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας (ΙΦΕΤ), Δημήτρης Παπανταζής.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Οι εργαζόμενοι του Δήμου συνεχίζουν και σήμερα τις εργασίες καθαρισμού στις περιοχές που επλήγησαν από την ανεμοθύελλα

    Οι εργαζόμενοι των Τομέων Καθαριότητας, Πρασίνου και Αυτεπιστασίας του...

    Χατζηδάκης: Αυξάνονται κατά 50% τα όρια επιστροφής του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο αγροτικό πετρέλαιο

    Μετά από συνεννόηση με τα Υπουργεία Εθνικής Οικονομίας και...

    Πύργος: Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στα λυόμενα του πρώην 1ου Λυκείου

    Ένας 66χρονος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός το πρωί της Τρίτης...

    Μνημόνιο συνεργασίας του Ιδρύματος “Ελπίδα” με το Πανεπιστήμιο Πατρών

    Την Δευτέρα 10 Νοεμβρίου το Ίδρυμα Στήριξης Ογκολογικών Ασθενών...