Χριστίνα Αλεξοπούλου για τις εργασίες στην Πατρών – Πύργου: “Έχουν δώσει δουλειά σε 800 άτομα”

    Ημερομηνία:

    Μέχρι τον Δεκέμβριο του 2025 θα είναι έτοιμος ο νέος αυτοκινητόδρομος της Πατρών – Πύργου, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν, τα στελέχη του υπουργείου Υποδομών κα Μεταφορών στους δημοσιογράφους, αλλά και τα όσα είπε η υφυπουργός Χριστίνα Αλεξοπούλου λίγο νωρίτερα στον Max Fm και στον Γιάννη Γεωργόπουλο.

    Η κ. Αλεξοπούλου μιλώντας στον Max Fm ανέδειξε και μια άλλη πτυχή του έργου της Πατρών Πύργου και του αυτοκινητόδρομου που βρίσκεται σε εξέλιξη. Συγκεκριμένα τόνισε ότι όλο αυτό το διάστημα των εργασιών ο νέος αυτοκινητόδρομος που κατασκευάζεται έχει δώσει εργασία σε τουλάχιστον 800 άτομα.  Κάτι που είναι εξίσου σημαντικό.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Calvin Klein: Αποπροσανατολισμένος ο 83χρονος διάσημος σχεδιαστής – Σκοντάφτει και παραπατά μπροστά στον καλλονό 36χρονο σύντροφό του

    Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας 83χρονος Calvin Klein απαθανατίστηκε πρόσφατα με τον 36χρονο...

    Το διαστημόπλοιο Soyuz εκτοξεύτηκε με Ρώσους και Αμερικανούς αστροναύτες

    Με πλήρωμα δύο Ρώσους κοσμοναύτες και έναν αστροναύτη της...

    Εθνική μπάσκετ: Με Βασίλη Σπανούλη η πρωινή προπόνηση των διεθνής στη Θεσσαλονίκη

    Με τον Βασίλη Σπανούλη να βρίσκεται στην άκρη του πάγκου της,...