Χριστίνα Αλεξοπούλου και Φ. Ζαϊμης με τον Πρέσβη της Πολωνίας

    Ημερομηνία:

    Με τον πρέσβη της Πολωνίας, Artur Lompart, συναντήθηκαν την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2022 η Βουλευτής Αχαΐας, Χριστίνα Αλεξοπούλου και ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας, Φωκίων Ζαΐμης, στην Πρεσβεία της Πολωνίας, προκειμένου να συζητήσουν για την αδελφοποίηση μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με την Περιφέρεια Δυτικής Πομερανίας, αναφέρει η ανακοίνωση της Περιφέρειας.

    Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε κατόπιν σχετικού ενδιαφέροντος που εκδηλώθηκε. Έπειτα από συζήτηση και οι δυο πλευρές συμφώνησαν να προχωρήσει η διαδικασία αδελφοποίησης των δυο Περιφερειών.

    Να θυμίσουμε πως τον Μάϊο 2022, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης είχε συναντηθεί με αντιπροσωπεία της Πρεσβείας της Πολωνίας με επικεφαλής τον Πρέσβη, Artur Lompart, στο πλαίσιο πρωτοβουλίας της Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας – Ελβετίας, Βουλευτού Αχαΐας, Χριστίνας Αλεξοπούλου.

    «Προχωράμε σε επωφελείς διεθνείς συνεργασίες για την επιχειρηματικότητα με έμφαση στον τουρισμό, την αγροδιατροφή και την τεχνολογία αλλά και την σύσφιξη των πολιτιστικών σχέσεων των δυο περιοχών», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας, Φωκίων Ζαΐμης.

    «Στο πλαίσιο ενίσχυσης της εξωστρέφειας πρέπει να προωθούνται τέτοιους είδους συνεργασίες που έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν απτά αποτελέσματα στην Αχαΐα και στη Δυτική Ελλάδα», επισήμανε μεταξύ άλλων η Βουλευτής Αχαΐας, Χριστίνα Αλεξοπούλου.

    Χριστίνα Αλεξοπούλου και Φ. Ζαϊμης με τον Πρέσβη της Πολωνίας

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δυτική Ελλάδα: 111 κλήσεις για κράνος από τις 20 έως τις 26 Οκτωβρίου

    Εντατικούς ελέγχους πραγματοποίησαν οι Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας κατά την 17η...

    Πάτρα: Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας η 1η Συνάντηση Χορωδιών «Αντηχήσεις»

    Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι προετοιμασίες για την πραγματοποίηση...

    Πάτρα: Αφησε το χαρτόκουτο και… ξέγνοιασε

    Όταν μιλάμε για έλλειψη παιδείας και από μέρους των...

    Πάτρα: Στοιχεία – σοκ! 80 έμποροι έβαλαν λουκέτο!

    Μια ζοφερή εικόνα για το παρόν και το μέλλον...