Χριστίνα Αλεξοπούλου: Καταδίκη για την επίθεση στην Ιερά Μητρόπολη Πατρών

Ημερομηνία:

 

Η επίθεση με μπογιές και τρικάκια εναντίον του κτηρίου της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών και του Νικοδήμειου Πνευματικού Κέντρου, αποτελεί πράξη βίας, η οποία καταδικάζεται κατηγορηματικά και απερίφραστα.

Σε μια σύγχρονη δημοκρατική κοινωνία η Εκκλησία, ένας θεσμός δυο χιλιάδων ετών, διατηρεί σαφώς το αναφαίρετο δικαίωμά της να παρεμβαίνει στα κοινωνικά ζητήματα και να εκφράζει ελεύθερα τις θέσεις της. Οι πρακτικές των καταδρομικών επιθέσεων αποτελούν έκφραση ολοκληρωτισμού, που δεν αντέχει στο σεβασμό της αντίθετης άποψης.

Εκφράζω ολόθερμα τη συμπαράστασή μου στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο καθώς και στους εργαζόμενους κληρικούς και πολίτες των γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, οι οποίοι πάντα βρίσκονται δίπλα στον πάσχοντα συνάνθρωπο, στηρίζοντας την τοπική κοινωνία.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Στο νοσοκομείο ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου – Νοσηλεύεται με σοβαρό πρόβλημα υγείας

Σε ιδιωτικό νοσοκομείο νοσηλεύεται το τελευταίο διάστημα ο Βασίλης...

Επίσκεψη Πέτρου Ψωμά στο Άνω Καστρίτσι – Επανεκκίνηση περιοδειών του σπιράλ σε περιοχές της Πάτρας

  Το Άνω Καστρίτσι επισκέφτηκε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης...

Πάτρα: Εβγαλαν μαχαίρι στις 6 τα ξημερώματα και λήστεψαν κατάστημα στην Καλαβρύτων

Ληστεία σημειώθηκε στις 6:15 σήμερα το πρωί σε κατάστημα,...

Πάτρα: “Εφυγε” η Αγλαϊα Κρίκη

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης εκφράζει τα ειλικρινή του...