Χριστίνα Αλεξοπούλου: Κοντά στους Αχαιούς επιχειρηματίες στην FOOD EXPO 2023

Ημερομηνία:

Τις αχαϊκές εταιρείες, που συμμετέχουν στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών FOOD EXPO 2023 στην Αθήνα, επισκέφθηκε η Βουλευτής Αχαΐας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Η FOOD EXPO είναι η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και μία από τις σημαντικότερες του είδους της διεθνώς, αποτελώντας πόλο έλξης για περισσότερους από 40.000 επαγγελματίες της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου και της Μαζικής Εστίασης.

Η κα Αλεξοπούλου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους Αχαιούς επιχειρηματίες και να ενημερωθεί για τις προσπάθειές τους ώστε να προωθήσουν τα προϊόντα τους σε χιλιάδες Έλληνες και ξένους αγοραστές και να συνάψουν σπουδαίες συμφωνίες εντός και εκτός συνόρων.

Η Αχαιή Βουλευτής συνεχάρη τους επιχειρηματίες για τις πρωτοβουλίες τους που ως μόνο στόχο έχουν την ανάδειξη και την προώθηση της περιοχής μας. Τόνισε δε, ότι η εξωστρέφεια των τοπικών επιχειρήσεων είναι ο μόνος δρόμος για την ουσιαστική ανάπτυξη που θα φέρει νέες επενδύσεις και καλά αμειβόμενες νέες θέσεις εργασίας. Ανέφερε επίσης τη βούληση της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη να υποστηριχθεί και να ενισχυθεί η ελληνική επιχειρηματικότητα η οποία αποτελεί πυλώνα προόδου και εφαλτήριο ενίσχυσης της χώρας.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Iερέας έβαλε φωτιά στο σπίτι της πρώην συζύγου του στα Χανιά – «Με καθοδηγούσε ο Αρχάγγελος Γαβριήλ»

Στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου κάθεται, έξι χρόνια...

DSRB: Ελλάδα και Τουρκία στη νέα «αμυντική τράπεζα» – Στόχος η λειτουργία το 2027

Την ίδρυση μιας νέας πολυμερούς τράπεζας για τη χρηματοδότηση...

SwitzGroup για Bread Factory: «Να μη χαθεί μια υγιής δραστηριότητα»

Την άρση της δέσμευσης τραπεζικών λογαριασμών εταιρειών 9 καταστημάτων...