Χριστίνα Αλεξοπούλου: Με τον Πρύτανη στο Πράσινο Ταμείο

Ημερομηνία:

Με πρωτοβουλία της τ. Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Βουλευτού ΝΔ Αχαΐας, Χριστίνας Αλεξοπούλου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών, Χρήστου Μπούρα, του Προέδρου του Πράσινου Ταμείου, Γιάννη Ανδρουλάκη και των συνεργατών τους.

PHILOXENIA

Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε τρόπους  χρηματοδότησης του Πανεπιστημίου Πατρών από το Πράσινο Ταμείο, με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας του Ιδρύματος και τη διασύνδεσή του με την κοινωνία και την οικονομία.

Όπως τόνισε η κα. Αλεξοπούλου, μεταξύ άλλων, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, το Πανεπιστήμιο Πατρών έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια έντονη δραστηριότητα προς αυτή την κατεύθυνση, αποδεικνύοντας ότι διαθέτει τη βούληση και την ικανότητα να αξιοποιήσει κάθε διαθέσιμο χρηματοδοτικό εργαλείο, προς όφελος των φοιτητών και της ευρύτερης περιοχής. Μέσα από στοχευμένες παρεμβάσεις, μπορεί να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο ο ρόλος του ως πυλώνα γνώσης, καινοτομίας και ανάπτυξης.

Η συνάντηση εντάσσεται στη σταθερή και διαρκή συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών, με επίκεντρο πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον ρόλο του ως θεσμικού εταίρου της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας.

 

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

«Όχι» του ΣτΕ στην επαναφορά των δώρων στους δημοσίους υπαλλήλους, το σκεπτικό της απόφασης

Συνταγματική και συμβατή με το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης...

Αχαϊα: Νέα φωτιά στα Σαγέϊκα!

Άμεση ήταν νωρίτερα η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για...

Πάτρα: Θα την πάταγε ο καθένας! Το απίστευτο κόλπο απατεώνων σε βάρος της κυρίας Φωτεινής! Πώς πήραν 28.000 ευρώ

Η 91χρονη Φωτεινή Γιαννούλη, συνταξιούχος από τον WATT (ηλεκτρολόγοι...