Χριστίνα Αλεξοπούλου: Μια ΔΑΠίτισσα με τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πάτρας

    Ημερομηνία:

    Η Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, συναντήθηκε στο πολιτικό της γραφείο με τα μέλη της νέας Γραμματείας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πάτρας, τα οποία αναδείχθηκαν από τις πρόσφατες εκλογές μελών των Συμβουλίων Σχολών και Εκλεκτόρων των φοιτητών.

    Η κα Αλεξοπούλου, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, που υπήρξε όπως είναι γνωστό, δραστήριο μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πάτρας στα φοιτητικά της χρόνια στο Πανεπιστήμιο Πατρών, ένιωσε ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση γιατί συνάντησε όπως είπε : «τη νέα γενιά της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Τους συνεχιστές του αγώνα για την ανοικοδόμηση του σύγχρονου Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου, όπως την οραματίστηκε και την υλοποιεί η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη».

    Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο Δημήτρης Κίνδερλης, Υπεύθυνος Πόλης, η Αναστασία Λαμπροπούλου, Υπεύθυνη Πολιτικού Σχεδιασμού, ο Κατσαρής Αθανάσιος και ο Κατσούλας Κωνσταντίνος, Τομεάρχες Πολυτεχνικών Σχολών, η Μπαδογιάννη Δήμητρα, Τομεάρχης Σχολών Υγείας και η Σοφιανού Αθανασία, Υπεύθυνη Τύπου και Social Media. Η Αχαιή Βουλευτής συνεχάρη τα μέλη της Γραμματείας Πόλης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πάτρας για την εκλογή τους και τους ευχήθηκε καλή δύναμη και καλό αγώνα δηλώνοντας ΔΑΠίτισσα για πάντα!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σ. Φάμελλος: Μαζί όλες οι προοδευτικές δυνάμεις, να ρίξουμε τον Μητσοτάκη

    Την ενότητα του προοδευτικού χώρου απέναντι στην Κυβέρνηση επεσήμανε...

    Νέο συμβάν σε Γυμνάσιο! Τον ανάγκασαν να γονατίσει… και τον βιντεοσκοπούσαν

    Συνελήφθησαν δυο ανήλικοι για bullying σε 14χρονο μαθητή Ανήλικος κατηγορούμενος...

    Δύο συλλήψεις στις φυλακές Αγίου Στεφάνου – Εντοπίστηκαν αυτοσχέδια όπλα σε κελιά

    Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν χθες οι σωφρονιστικές αρχές στις...

    Πάτρα: Τουλάχιστον τέσσερις απάτες σε 24 ώρες – Πώς άρπαξαν λίρες και μετρητά από γυναίκα

    Tουλάχιστον τέσσερα περιστατικά εξαπάτησης πολιτών καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο...