Χριστίνα Αλεξοπούλου : Οι νέοι της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ενεργοί πολίτες στη διαμόρφωση της κοινωνίας του αύριο

    Ημερομηνία:

     

    Η Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου είχε μια εποικοδομητική και ουσιαστική συνάντηση με τους νέους της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πάτρας. Η κα Αλεξοπούλου που προέρχεται από τα σπλάχνα της παράταξης, την ΟΝΝΕΔ και τη φοιτητική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας, συζήτησε μαζί τους για όλα τα θέματα που απασχολούν τη νέα γενιά και ασφαλώς την επικαιρότητα.

    Επιβεβαιώθηκε από όλους η σαφής βούληση για ανοιχτά και ασφαλή Πανεπιστήμια που ανήκουν στους φοιτητές και τους ακαδημαϊκούς δασκάλους και όχι σε κάθε μορφής παρανομία και βιαιοπραγία. Έγινε ακόμα εκτενής συζήτηση για τα εγκληματικά περιστατικά σε βάρος νέων γυναικών που αυξάνονται επικίνδυνα τον τελευταίο καιρό μαζί με τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.

    Τόσο η Αχαιή Βουλευτής όσο και τα μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ εξέφρασαν την υποστήριξή τους στις γυναίκες που έχουν τη δύναμη και το θάρρος να καταγγέλλουν τη βία εις βάρος τους και γίνονται παράδειγμα για όλους. « Οφείλετε ως ενεργοί πολίτες να δυναμώνετε τις αξίες και να διαμορφώνετε τις συνθήκες της σύγχρονης κοινωνίας του αύριο για την οποία αγωνιούμε, εργαζόμαστε και προσδοκούμε», τόνισε η κα Αλεξοπούλου εκφράζοντας τη χαρά της για αυτή τη συνάντηση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το απλό tip για να μην κολλάει το μέλι στο κουτάλι

    Τις χειμωνιάτικες ημέρες μία κούπα με ζεστό τσάι και μέλι είναι...

    Το μεγάλο λάθος που κάνουμε όλοι με τα κλειδιά στο σπίτι μας

    Πολλοί άνθρωποι συνηθίζουν τη νύχτα πριν πέσουν για ύπνο...

    Αυτοί είναι οι χειρότεροι επιβάτες στο αεροπλάνο

    Όταν πετάς με αεροπλάνο, η εμπειρία του ταξιδιού δεν...

    Πιτόγυρο: Ένα ιερό έδεσμα που δεν επιδέχεται αλλαγές

    Το πιτόγυρο δεν είναι απλά ένα φαγητό. Είναι ένα...